Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

2018 Battle Dubbel


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen
24. Aug 2018
(Opd. 24. Aug 2018)


Stilart:
DK 2017 -> 11A - Belgisk Dubbel/Bruin


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Biscuit Malt 100 50
Black Malt 50 1300
Chocolate Malt 100 900
Kandis (dark) 500 600
Pilsner Malt 6500 3
Special B 300 300
Cara Ruby 250 50
Cara Gold 250 120
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Challenger 25 g, 6.1 i 60 min.
Hallertauer Mittelfruh 20 g, 4.2 i 15 min.
Tettnanger 20 g, 3.3 i 15 min.
Saaz 10 g, 3 i 10 min.

Gær


2 pk Safbrew S-33

Mæsketider


65 °C i 105 mins.
72 °C i 15 mins.
Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?

Kommentarer (1)





Skrevet af: Thomas Kent Madsen (skribenten), 16/09-2018, kl. 14:19

OG 1090
FG 1028
Alk 8,1%