Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
2018 Battle Dubbel
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen, 24. Aug 2018
(Senest opdateret: 24. Aug 2018)
Stilart: DK 2017 11A - Belgisk Dubbel/Bruin
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Biscuit Malt | 100 g, | 50 EBC, | % af total |
Black Malt | 50 g, | 1300 EBC, | % af total |
Chocolate Malt | 100 g, | 900 EBC, | % af total |
Kandis (dark) | 500 g, | 600 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 6500 g, | 3 EBC, | % af total |
Special B | 300 g, | 300 EBC, | % af total |
Cara Ruby | 250 g, | 50 EBC, | % af total |
Cara Gold | 250 g, | 120 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Challenger | 25 g, | 6.1 %α | i 60 min. |
Hallertauer Mittelfruh | 20 g, | 4.2 %α | i 15 min. |
Tettnanger | 20 g, | 3.3 %α | i 15 min. |
Saaz | 10 g, | 3 %α | i 10 min. |
Gær
2 pk Safbrew S-33
Mæsketider
65 °C i 105 mins.
72 °C i 15 mins.
OG 1090
FG 1028
Alk 8,1%