Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

2018 Battle Dubbel


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen, 24. Aug 2018
(Senest opdateret: 24. Aug 2018)


Stilart: DK 2017 -> 11A - Belgisk Dubbel/Bruin


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Biscuit Malt 100 g, 50 EBC, % af total
Black Malt 50 g, 1300 EBC, % af total
Chocolate Malt 100 g, 900 EBC, % af total
Kandis (dark) 500 g, 600 EBC, % af total
Pilsner Malt 6500 g, 3 EBC, % af total
Special B 300 g, 300 EBC, % af total
Cara Ruby 250 g, 50 EBC, % af total
Cara Gold 250 g, 120 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Challenger 25 g, 6.1 i 60 min.
Hallertauer Mittelfruh 20 g, 4.2 i 15 min.
Tettnanger 20 g, 3.3 i 15 min.
Saaz 10 g, 3 i 10 min.

Gær


2 pk Safbrew S-33

Mæsketider


65 °C i 105 mins.
72 °C i 15 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

Kommentarer (1)





Skrevet af: Thomas Kent Madsen (skribenten), 16/09-2018, kl. 14:19

OG 1090
FG 1028
Alk 8,1%



DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
29 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København Nord
29 januar 2020 - 19:30 til 21:30
Lokalafdeling Odense C
30 januar 2020 - 08:00 til 3 februar 2020 - 20:00
Lokalafdeling Odense C
30 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Viborg
30 januar 2020 - 19:00 til 21:30
Lokalafdeling Slagelse
30 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
1 februar 2020 - 16:30 til 21:00
Lokalafdeling Frederikshavn
3 februar 2020 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Køge
5 februar 2020 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Holbæk
6 februar 2020 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev