Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

2018 Battle Dubbel


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen, 24. Aug 2018
(Senest opdateret: 24. Aug 2018)


Stilart: DK 2017 -> 11A - Belgisk Dubbel/Bruin


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Biscuit Malt 100 g, 50 EBC, % af total
Black Malt 50 g, 1300 EBC, % af total
Chocolate Malt 100 g, 900 EBC, % af total
Kandis (dark) 500 g, 600 EBC, % af total
Pilsner Malt 6500 g, 3 EBC, % af total
Special B 300 g, 300 EBC, % af total
Cara Ruby 250 g, 50 EBC, % af total
Cara Gold 250 g, 120 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Challenger 25 g, 6.1 i 60 min.
Hallertauer Mittelfruh 20 g, 4.2 i 15 min.
Tettnanger 20 g, 3.3 i 15 min.
Saaz 10 g, 3 i 10 min.

Gær


2 pk Safbrew S-33

Mæsketider


65 °C i 105 mins.
72 °C i 15 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

Kommentarer (1)





Skrevet af: Thomas Kent Madsen (skribenten), 16/09-2018, kl. 14:19

OG 1090
FG 1028
Alk 8,1%



DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
22. januar 2025
Landsdækkende
23. januar 2025
Rødovre
23. januar 2025
Helsingør
23. januar 2025
Randers
25. januar 2025
Frederikssund
25. januar 2025
Aalborg
25. januar 2025
Horsens
25. januar 2025
Haderslev
25. januar 2025
Aabenraa
27. januar 2025
Varde