Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

A7 (47-clone)


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 7. Feb 2012
(Senest opdateret: 1. May 2012)


Stilart: DK 2011 -> 2A - Moderne Mørk Lager


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 57 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Crystal Malt 1550 g, 125 EBC, % af total
Munich Malt 2250 g, 15 EBC, % af total
Pilsner Malt 2250 g, 4 EBC, % af total
White sugar 250 g, 0 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Centennial 20 g, 11 i 60 min.
Hallertauer Mittelfruh 25 g, 4 i 10 min.

Gær


1 pk Saflager W-34/70

Mæsketider


66 °C i 70 mins.

Tekst


Brygget den 11/2 2012, da der var besøg fra Næsby og Thisted...

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. december 2024
Skagen
31. december 2024
Fredericia
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn