Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
A7 (47-clone)
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
7. Feb 2012
(Opd. 1. May 2012)
Stilart:
DK 2011
2A - Moderne Mørk Lager
DK 2011

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 57 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()Type | Gram | EBC | % af total |
---|---|---|---|
Crystal Malt | 1550 | 125 | |
Munich Malt | 2250 | 15 | |
Pilsner Malt | 2250 | 4 | |
White sugar | 250 | 0 | |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Centennial | 20 g, | 11 %α | i 60 min. |
Hallertauer Mittelfruh | 25 g, | 4 %α | i 10 min. |
Gær
1 pk Saflager W-34/70
Mæsketider
66 °C i 70 mins.
Tekst
Brygget den 11/2 2012, da der var besøg fra Næsby og Thisted...