Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

A7 (47-clone)


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 7. Feb 2012
(Senest opdateret: 1. May 2012)


Stilart: DK 2011 -> 2A - Moderne Mørk Lager


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 57 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Crystal Malt 1550 g, 125 EBC, % af total
Munich Malt 2250 g, 15 EBC, % af total
Pilsner Malt 2250 g, 4 EBC, % af total
White sugar 250 g, 0 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Centennial 20 g, 11 i 60 min.
Hallertauer Mittelfruh 25 g, 4 i 10 min.

Gær


1 pk Saflager W-34/70

Mæsketider


66 °C i 70 mins.

Tekst


Brygget den 11/2 2012, da der var besøg fra Næsby og Thisted...

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
12. november 2024
Østfyn
12. november 2024
Silkeborg
12. november 2024
Roskilde
13. november 2024
Maribo
13. november 2024
Odense
15. november 2024
Sønderborg
15. november 2024
Slagelse
16. november 2024
Varde
16. november 2024
Haderslev
16. november 2024
Brønderslev