Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

A7 (47-clone)


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 7. Feb 2012
(Senest opdateret: 1. May 2012)


Stilart: DK 2011 -> 2A - Moderne Mørk Lager


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 57 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Crystal Malt 1550 g, 125 EBC, % af total
Munich Malt 2250 g, 15 EBC, % af total
Pilsner Malt 2250 g, 4 EBC, % af total
White sugar 250 g, 0 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Centennial 20 g, 11 i 60 min.
Hallertauer Mittelfruh 25 g, 4 i 10 min.

Gær


1 pk Saflager W-34/70

Mæsketider


66 °C i 70 mins.

Tekst


Brygget den 11/2 2012, da der var besøg fra Næsby og Thisted...

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
23. april 2024
Ringsted
24. april 2024
Frederikssund
25. april 2024
Næstved
25. april 2024
Helsingør
25. april 2024
Ribe
25. april 2024
Skanderborg
26. april 2024
Thisted
27. april 2024
Amager
27. april 2024
København
27. april 2024
Horsens