Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

A7 (47-clone)


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
7. Feb 2012
(Opd. 1. May 2012)


Stilart:
DK 2011 -> 2A - Moderne Mørk Lager


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 57 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Crystal Malt 1550 125
Munich Malt 2250 15
Pilsner Malt 2250 4
White sugar 250 0
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Centennial 20 g, 11 i 60 min.
Hallertauer Mittelfruh 25 g, 4 i 10 min.

Gær


1 pk Saflager W-34/70

Mæsketider


66 °C i 70 mins.

Tekst


Brygget den 11/2 2012, da der var besøg fra Næsby og Thisted...

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?