Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

A7 (47-clone)


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din embalage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 7. Feb 2012
(Seneste rettet: 1. May 2012)


Stilart: DK 2011 -> 2A - Moderne Mørk Lager


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 57 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Crystal Malt 1550 g, 125 EBC, % af total
Munich Malt 2250 g, 15 EBC, % af total
Pilsner Malt 2250 g, 4 EBC, % af total
White sugar 250 g, 0 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Centennial 20 g, 11 i 60 min.
Hallertauer Mittelfruh 25 g, 4 i 10 min.

Gær


1 pk Saflager W-34/70

Mæsketider


66 °C i 70 mins.

Tekst


Brygget den 11/2 2012, da der var besøg fra Næsby og Thisted...

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21 februar 2019 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev
21 februar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Hjørring
21 februar 2019 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Ribe
22 februar 2019 - 00:00 til 00:00
Lokalafdeling Kolding
22 februar 2019 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg
22 februar 2019 - 19:00 til 00:00
Lokalafdeling Thisted
23 februar 2019 - 13:00 til 16:00
Lokalafdeling Vejle
23 februar 2019 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Haderslev
23 februar 2019 - 15:00 til 20:00
Lokalafdeling Brønderslev
23 februar 2019 - 18:00 til 22:30
Lokalafdeling København Nord
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk