Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
A7 (47-clone)
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 7. Feb 2012
(Senest opdateret: 1. May 2012)
Stilart: DK 2011 2A - Moderne Mørk Lager
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 57 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Crystal Malt | 1550 g, | 125 EBC, | % af total |
Munich Malt | 2250 g, | 15 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 2250 g, | 4 EBC, | % af total |
White sugar | 250 g, | 0 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Centennial | 20 g, | 11 %α | i 60 min. |
Hallertauer Mittelfruh | 25 g, | 4 %α | i 10 min. |
Gær
1 pk Saflager W-34/70
Mæsketider
66 °C i 70 mins.
Tekst
Brygget den 11/2 2012, da der var besøg fra Næsby og Thisted...