Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Æblefestivalens æbleøl
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 22. Nov 2017
(Senest opdateret: 28. Feb 2018)
Stilart: DK 2015 13A - Frugt/Grønsagsøl
Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Crystal Malt | 500 g, | 135 EBC, | % af total |
Flaked Oats | 500 g, | 4 EBC, | % af total |
Maris Otter Pale Malt | 1250 g, | 5 EBC, | % af total |
Vienna | 1250 g, | 7 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Citra | 50 g, | 13 %α | i 60 min. |
Mosaic | 50 g, | 12 %α | i 12 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s British Ale - M07
Mæsketider
63 °C i 60 mins.
72 °C i 15 mins.
Tekst
Udkast til en æbleøl til æblefestival 2018
tilsæt 9 liter cider til 18 liter øl
Resultat:
Frisk smag, balanceret smag af malt, humle og cider.
Alko%: 6% EBC: 40 FG: 1008
tilsæt 9 liter cider til 18 liter øl
Resultat:
Frisk smag, balanceret smag af malt, humle og cider.
Alko%: 6% EBC: 40 FG: 1008