Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Æblefestivalens æbleøl


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din embalage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 22. Nov 2017
(Seneste rettet: 28. Feb 2018)


Stilart: DK 2015 -> 13A - Frugt/Grønsagsøl


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Crystal Malt 500 g, 135 EBC, % af total
Flaked Oats 500 g, 4 EBC, % af total
Maris Otter Pale Malt 1250 g, 5 EBC, % af total
Vienna 1250 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Citra 50 g, 13 i 60 min.
Mosaic 50 g, 12 i 12 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s British Ale - M07

Mæsketider


63 °C i 60 mins.
72 °C i 15 mins.

Tekst


Udkast til en æbleøl til æblefestival 2018
tilsæt 9 liter cider til 18 liter øl

Resultat:
Frisk smag, balanceret smag af malt, humle og cider.
Alko%: 6% EBC: 40 FG: 1008

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
20 oktober 2018 - 11:00 til 19:00
Lokalafdeling Vordingborg
20 oktober 2018 - 12:30 til 16:30
Lokalafdeling Vejle
20 oktober 2018 - 14:30 til 20:00
Lokalafdeling Brønderslev
23 oktober 2018 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Rødovre
23 oktober 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Vordingborg
25 oktober 2018 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Kolding
25 oktober 2018 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling København Nord
25 oktober 2018 - 19:00 til 23:00
Lokalafdeling Fredericia
25 oktober 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København
25 oktober 2018 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Skanderborg
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk