Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Æblefestivalens æbleøl


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 22. Nov 2017
(Seneste rettet: 28. Feb 2018)


Stilart: DK 2015 -> 13A - Frugt/Grønsagsøl


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Crystal Malt 500 g, 135 EBC, % af total
Flaked Oats 500 g, 4 EBC, % af total
Maris Otter Pale Malt 1250 g, 5 EBC, % af total
Vienna 1250 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Citra 50 g, 13 i 60 min.
Mosaic 50 g, 12 i 12 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s British Ale - M07

Mæsketider


63 °C i 60 mins.
72 °C i 15 mins.

Tekst


Udkast til en æbleøl til æblefestival 2018
tilsæt 9 liter cider til 18 liter øl

Resultat:
Frisk smag, balanceret smag af malt, humle og cider.
Alko%: 6% EBC: 40 FG: 1008

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
7 juli 2017 - 13:00 til 7 juli 2018 - 23:00
Lokalafdeling Kolding
21 juni 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København
22 juni 2018 - 18:00 til 23:00
Lokalafdeling Randers
23 juni 2018 - 10:00 til 24 juni 2018 - 18:00
Lokalafdeling Svendborg
23 juni 2018 - 13:00 til 17:00
Lokalafdeling Odense C
24 juni 2018 - 13:00 til 19:00
Lokalafdeling Køge
27 juni 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
28 juni 2018 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Kolding
28 juni 2018 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Skanderborg
29 juni 2018 - 15:00 til 18:00
Lokalafdeling Aalborg
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk