Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Altbier 2. udkast
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 16. Feb 2018
(Senest opdateret: 16. Feb 2018)
Stilart: DK 2015 5D - Altbier
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Aroma Malt | 500 g, | 150 EBC, | % af total |
Cara Aroma | 400 g, | 100 EBC, | % af total |
Munich Malt | 1000 g, | 20 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 3000 g, | 3 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Hallertauer Mittelfruh | 50 g, | 5 %α | i 15 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44
Mæsketider
64 °C i 60 mins.