Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Altbier 2. udkast
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen
16. Feb 2018
(Opd. 16. Feb 2018)
Stilart:
DK 2015
5D - Altbier
DK 2015
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()| Type | Gram | EBC | % af total |
|---|---|---|---|
| Aroma Malt | 500 | 150 | |
| Cara Aroma | 400 | 100 | |
| Munich Malt | 1000 | 20 | |
| Pilsner Malt | 3000 | 3 | |
| Samlet malt-mængde | g | ||
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
| Hallertauer Mittelfruh | 50 g, | 5 %α | i 15 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack's US West Coast - M44
Mæsketider
64 °C i 60 mins.
