Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Altbier 2. udkast


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 16. Feb 2018
(Senest opdateret: 16. Feb 2018)


Stilart: DK 2015 -> 5D - Altbier


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Aroma Malt 500 g, 150 EBC, % af total
Cara Aroma 400 g, 100 EBC, % af total
Munich Malt 1000 g, 20 EBC, % af total
Pilsner Malt 3000 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hallertauer Mittelfruh 50 g, 5 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44

Mæsketider


64 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
22 januar 2022 - 14:00 til 18:00
Lokalafdeling Aalborg
22 januar 2022 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Varde
22 januar 2022 - 19:00 til 23:00
Lokalafdeling Aabenraa
24 januar 2022 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Østfyn
25 januar 2022 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Holstebro
27 januar 2022 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
28 januar 2022 - 19:00 til 23:00
Lokalafdeling Thisted
28 januar 2022 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Slagelse
29 januar 2022 - 13:00 til 16:00
Lokalafdeling Vejle
29 januar 2022 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Horsens