Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Belgisk Ale fra Fyn


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din embalage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 16. Jun 2016
(Seneste rettet: 17. Jun 2016)


Stilart: DK 2011 -> 11A - Belgisk Dubbel/Bruin


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Munich Malt 3000 g, 20 EBC, % af total
Pale Malt 3000 g, 7 EBC, % af total
Special B 500 g, 230 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Fuggle 75 g, 3 i 60 min.
East Kent Golding 75 g, 4 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


63 °C i 60 mins.
72 °C i 15 mins.

Tekst


Denne opskrift er endnu ikke afprøvet, men det er er mit umiddelbare bud på en Belgisk Ale.

vh. Klaus

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21 februar 2019 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev
21 februar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Hjørring
21 februar 2019 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Ribe
22 februar 2019 - 00:00 til 00:00
Lokalafdeling Kolding
22 februar 2019 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg
22 februar 2019 - 19:00 til 00:00
Lokalafdeling Thisted
23 februar 2019 - 13:00 til 16:00
Lokalafdeling Vejle
23 februar 2019 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Haderslev
23 februar 2019 - 15:00 til 20:00
Lokalafdeling Brønderslev
23 februar 2019 - 18:00 til 22:30
Lokalafdeling København Nord
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk