Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Belgisk Ale fra Fyn


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din embalage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 16. Jun 2016
(Seneste rettet: 17. Jun 2016)


Stilart: DK 2011 -> 11A - Belgisk Dubbel/Bruin


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Munich Malt 3000 g, 20 EBC, % af total
Pale Malt 3000 g, 7 EBC, % af total
Special B 500 g, 230 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Fuggle 75 g, 3 i 60 min.
East Kent Golding 75 g, 4 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


63 °C i 60 mins.
72 °C i 15 mins.

Tekst


Denne opskrift er endnu ikke afprøvet, men det er er mit umiddelbare bud på en Belgisk Ale.

vh. Klaus

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
28 maj 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Holstebro
29 maj 2019 - 18:00 til 21:30
Lokalafdeling Skanderborg
29 maj 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
31 maj 2019 - 10:00 til 2 juni 2019 - 16:00
Lokalafdeling Vordingborg
31 maj 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Aabenraa
1 juni 2019 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Horsens
1 juni 2019 - 14:00 til 23:59
Lokalafdeling Halsnæs
1 juni 2019 - 17:00 til 22:00
Lokalafdeling Østfyn
1 juni 2019 - 17:00 til 23:00
Lokalafdeling Bornholm
1 juni 2019 - 19:00 til 23:00
Lokalafdeling Hjørring
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk