Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Belgisk Ale fra Fyn


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 16. Jun 2016
(Senest opdateret: 17. Jun 2016)


Stilart: DK 2011 -> 11A - Belgisk Dubbel/Bruin


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Munich Malt 3000 g, 20 EBC, % af total
Pale Malt 3000 g, 7 EBC, % af total
Special B 500 g, 230 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Fuggle 75 g, 3 i 60 min.
East Kent Golding 75 g, 4 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


63 °C i 60 mins.
72 °C i 15 mins.

Tekst


Denne opskrift er endnu ikke afprøvet, men det er er mit umiddelbare bud på en Belgisk Ale.

vh. Klaus

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
29 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København Nord
29 januar 2020 - 19:30 til 21:30
Lokalafdeling Odense C
30 januar 2020 - 08:00 til 3 februar 2020 - 20:00
Lokalafdeling Odense C
30 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Viborg
30 januar 2020 - 19:00 til 21:30
Lokalafdeling Slagelse
30 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
1 februar 2020 - 16:30 til 21:00
Lokalafdeling Frederikshavn
3 februar 2020 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Køge
5 februar 2020 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Holbæk
6 februar 2020 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev