Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Belgisk Ale fra Fyn


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 16. Jun 2016
(Senest opdateret: 17. Jun 2016)


Stilart: DK 2011 -> 11A - Belgisk Dubbel/Bruin


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Munich Malt 3000 g, 20 EBC, % af total
Pale Malt 3000 g, 7 EBC, % af total
Special B 500 g, 230 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Fuggle 75 g, 3 i 60 min.
East Kent Golding 75 g, 4 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


63 °C i 60 mins.
72 °C i 15 mins.

Tekst


Denne opskrift er endnu ikke afprøvet, men det er er mit umiddelbare bud på en Belgisk Ale.

vh. Klaus

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
24 september 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København Nord
24 september 2020 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Skanderborg
25 september 2020 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg
25 september 2020 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Fredericia
26 september 2020 - 13:00 til 18:00
Lokalafdeling Rødovre
26 september 2020 - 14:00 til 00:00
Lokalafdeling Horsens
26 september 2020 - 16:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
26 september 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Aabenraa
28 september 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Viborg
29 september 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Holstebro