Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Belgisk Ale fra Fyn
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 16. Jun 2016
(Senest opdateret: 17. Jun 2016)
Stilart: DK 2011 11A - Belgisk Dubbel/Bruin
Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Munich Malt | 3000 g, | 20 EBC, | % af total |
Pale Malt | 3000 g, | 7 EBC, | % af total |
Special B | 500 g, | 230 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Fuggle | 75 g, | 3 %α | i 60 min. |
East Kent Golding | 75 g, | 4 %α | i 15 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27
Mæsketider
63 °C i 60 mins.
72 °C i 15 mins.
Tekst
Denne opskrift er endnu ikke afprøvet, men det er er mit umiddelbare bud på en Belgisk Ale.
vh. Klaus
vh. Klaus