Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Black Bastard


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen
22. Feb 2020
(Opd. 28. May 2021)


Stilart:
DK 2019 -> 13E - Andre tilsætninger


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Biscuit Malt 200 50
Black Malt 300 1500
Cara Aroma 250 400
Cara Crystal 100 150
Cara Munich 500 120
Chocolate Malt 500 900
Dry Light Extract 1500 8
Flaked Oats 200 4
Kandis (dark) 1000 500
Melanoidin Malt 200 80
Pale Malt 2300 7
Pilsner Malt 320 5
Rauch Malt (Peated) 100 4
Roasted Barley 600 1300
Sauer Malt 100 3
Special B 280 300
Wheat Malt 400 4
Coffee Malt 200 500
Whiskey Malt 100 4
Carafa I 100 900
Carafa II 100 1150
Carafa III 100 1400
Cara Ruby 1200 45
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Columbus 40 g, 16.7 i 60 min.
Columbus 40 g, 16.7 i 30 min.
Triskel 30 g, 3.7 i 20 min.

Gær


2 pk Mangrove Jack´s New World Strong Ale - M42

Krydderier


30 g Appelsinskal (frisk)
30 g Appelsin
75 g Vanille Pulver (uden sukker)

Mæsketider


65 °C i 75 mins.

Tekst


350 gr skumfiduser (skumsutter, røde og hvide)
250 gr Jamaica Melasse

De 30 gr. Appelsin er tørret Curacao (Bitter appelsinskal)
De 30 gr. Appelsinskal (frisk) er tørret sød appelsinskal

30/4-2021 OG 1122
28/5-2021 FG 1050

30/4-2021 80 gr. kakaonibs lagt i Jamaica Rom, tilsættes 14 dage efter start gæring
Kakaonibs og rommen tilsat 14-05-2021

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?