Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Black Chimney #2


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din embalage.
Opskrift lavet af: Jørgen Runge Hauge-Nielsen, 18. Oct 2014
(Seneste rettet: 18. Oct 2014)


Stilart: DK 2011 -> 13D - Andre Røgøl


Volumen: 21 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 75 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Black Malt 250 g, 1400 EBC, % af total
Cara Munich 1000 g, 100 EBC, % af total
Cara Wheat 400 g, 120 EBC, % af total
Kandis (dark) 500 g, 500 EBC, % af total
Pale Malt 2000 g, 7 EBC, % af total
Whiskey Malt 2000 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Perle 30 g, 6.4 i 60 min.
Brewers Gold 30 g, 5.9 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s British Ale - M07

Mæsketider


65 °C i 75 mins.
76 °C i 10 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
20 oktober 2018 - 11:00 til 19:00
Lokalafdeling Vordingborg
20 oktober 2018 - 12:30 til 16:30
Lokalafdeling Vejle
20 oktober 2018 - 14:30 til 20:00
Lokalafdeling Brønderslev
23 oktober 2018 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Rødovre
23 oktober 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Vordingborg
25 oktober 2018 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Kolding
25 oktober 2018 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling København Nord
25 oktober 2018 - 19:00 til 23:00
Lokalafdeling Fredericia
25 oktober 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København
25 oktober 2018 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Skanderborg
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk