Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Black Chimney #2


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din embalage.
Opskrift lavet af: Jørgen Runge Hauge-Nielsen, 18. Oct 2014
(Seneste rettet: 18. Oct 2014)


Stilart: DK 2011 -> 13D - Andre Røgøl


Volumen: 21 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 75 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Black Malt 250 g, 1400 EBC, % af total
Cara Munich 1000 g, 100 EBC, % af total
Cara Wheat 400 g, 120 EBC, % af total
Kandis (dark) 500 g, 500 EBC, % af total
Pale Malt 2000 g, 7 EBC, % af total
Whiskey Malt 2000 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Perle 30 g, 6.4 i 60 min.
Brewers Gold 30 g, 5.9 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s British Ale - M07

Mæsketider


65 °C i 75 mins.
76 °C i 10 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21 januar 2019 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Køge
22 januar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Ballerup
22 januar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Vordingborg
23 januar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København Nord
23 januar 2019 - 19:30 til 21:30
Lokalafdeling Odense C
24 januar 2019 - 19:10 til 22:00
Lokalafdeling Varde
25 januar 2019 - 19:00 til 00:00
Lokalafdeling Thisted
26 januar 2019 - 11:00 til 17:00
Lokalafdeling København
26 januar 2019 - 11:00 til 17:00
Lokalafdeling Ballerup
26 januar 2019 - 13:00 til 16:00
Lokalafdeling Vejle
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk