Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Black Chimney #2
Opskrift lavet af: Jørgen Runge Hauge-Nielsen
18. Oct 2014
(Opd. 18. Oct 2014)
Stilart:
DK 2011
13D - Andre Røgøl
DK 2011

Volumen: 21 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 75 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()Type | Gram | EBC | % af total |
---|---|---|---|
Black Malt | 250 | 1400 | |
Cara Munich | 1000 | 100 | |
Cara Wheat | 400 | 120 | |
Kandis (dark) | 500 | 500 | |
Pale Malt | 2000 | 7 | |
Whiskey Malt | 2000 | 3 | |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Perle | 30 g, | 6.4 %α | i 60 min. |
Brewers Gold | 30 g, | 5.9 %α | i 15 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s British Ale - M07
Mæsketider
65 °C i 75 mins.
76 °C i 10 mins.