Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Black Chimney #2


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Jørgen Runge Hauge-Nielsen
18. Oct 2014
(Opd. 18. Oct 2014)


Stilart:
DK 2011 -> 13D - Andre Røgøl


Volumen: 21 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 75 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Black Malt 250 1400
Cara Munich 1000 100
Cara Wheat 400 120
Kandis (dark) 500 500
Pale Malt 2000 7
Whiskey Malt 2000 3
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Perle 30 g, 6.4 i 60 min.
Brewers Gold 30 g, 5.9 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s British Ale - M07

Mæsketider


65 °C i 75 mins.
76 °C i 10 mins.
Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?