Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Black Chimney #2


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Jørgen Runge Hauge-Nielsen, 18. Oct 2014
(Senest opdateret: 18. Oct 2014)


Stilart: DK 2011 -> 13D - Andre Røgøl


Volumen: 21 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 75 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Black Malt 250 g, 1400 EBC, % af total
Cara Munich 1000 g, 100 EBC, % af total
Cara Wheat 400 g, 120 EBC, % af total
Kandis (dark) 500 g, 500 EBC, % af total
Pale Malt 2000 g, 7 EBC, % af total
Whiskey Malt 2000 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Perle 30 g, 6.4 i 60 min.
Brewers Gold 30 g, 5.9 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s British Ale - M07

Mæsketider


65 °C i 75 mins.
76 °C i 10 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
08. maj 2024
Odense
08. maj 2024
Maribo
11. maj 2024
Køge
14. maj 2024
Østfyn
14. maj 2024
Varde
15. maj 2024
Svendborg
15. maj 2024
Landsdækkende
18. maj 2024
Bornholm
21. maj 2024
Esbjerg
22. maj 2024
Randers