Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Black Chimney #2
Opskrift lavet af: Jørgen Runge Hauge-Nielsen, 18. Oct 2014
(Senest opdateret: 18. Oct 2014)
Stilart: DK 2011 13D - Andre Røgøl
Volumen: 21 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 75 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Black Malt | 250 g, | 1400 EBC, | % af total |
Cara Munich | 1000 g, | 100 EBC, | % af total |
Cara Wheat | 400 g, | 120 EBC, | % af total |
Kandis (dark) | 500 g, | 500 EBC, | % af total |
Pale Malt | 2000 g, | 7 EBC, | % af total |
Whiskey Malt | 2000 g, | 3 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Perle | 30 g, | 6.4 %α | i 60 min. |
Brewers Gold | 30 g, | 5.9 %α | i 15 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s British Ale - M07
Mæsketider
65 °C i 75 mins.
76 °C i 10 mins.