Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Black Widow #6


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Jørgen Runge Hauge-Nielsen, 11. Nov 2014
(Senest opdateret: 11. Nov 2014)


Stilart: DK 2010 -> 10D - Mørk Stærk Belgisk Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Munich 1000 g, 100 EBC, % af total
Dark Brown Sugar 200 g, 80 EBC, % af total
Dry Light Extract 400 g, 8 EBC, % af total
Kandis (dark) 400 g, 500 EBC, % af total
Munich Malt 1000 g, 20 EBC, % af total
Pale Malt 4000 g, 7 EBC, % af total
Special B 600 g, 230 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Northern Brewer 30 g, 7.7 i 60 min.
Brewers Gold 25 g, 3.76 i 15 min.
Perle 25 g, 6.3 i 15 min.
Styrian Golding 25 g, 2.75 i 15 min.

Gær


1 pk WLP500 Trappist Ale

Krydderier


20 g Koriander

Mæsketider


65 °C i 90 mins.
72 °C i 10 mins.
76 °C i 15 mins.

Tekst


19 ltr. pH justeret vand opvarmes til 74gr før tilsætning af malt og holdes ved 65gr i 90min. 72gr i 10min. . Udmæskning i 15 min v/76gr. http://www.tawoel.dk/beer%20rescources/maesketemperaturer.pdf

Sparges med 13 ltr. 78gr. pH justeret vand til 28 ltr koge volume.

Irish Moos, 20g Koriander og 200g svesker med de sidste 10min.

Anvendt gær WLP545 Belgian Strong Ale
Primær gæring 8 dage 21gr
Sekundær gæring 14 dage 21gr - tilsat 200g farin

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
26. april 2024
Thisted
27. april 2024
Amager
27. april 2024
København
27. april 2024
Horsens
28. april 2024
Køge
30. april 2024
Holstebro
01. maj 2024
Aarhus
02. maj 2024
Haslev
03. maj 2024
Sønderborg
03. maj 2024
Slagelse