Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Black Widow #6


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Jørgen Runge Hauge-Nielsen
11. Nov 2014
(Opd. 11. Nov 2014)


Stilart:
DK 2010 -> 10D - Mørk Stærk Belgisk Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Cara Munich 1000 100
Dark Brown Sugar 200 80
Dry Light Extract 400 8
Kandis (dark) 400 500
Munich Malt 1000 20
Pale Malt 4000 7
Special B 600 230
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Northern Brewer 30 g, 7.7 i 60 min.
Brewers Gold 25 g, 3.76 i 15 min.
Perle 25 g, 6.3 i 15 min.
Styrian Golding 25 g, 2.75 i 15 min.

Gær


1 pk WLP500 Trappist Ale

Krydderier


20 g Koriander

Mæsketider


65 °C i 90 mins.
72 °C i 10 mins.
76 °C i 15 mins.

Tekst


19 ltr. pH justeret vand opvarmes til 74gr før tilsætning af malt og holdes ved 65gr i 90min. 72gr i 10min. . Udmæskning i 15 min v/76gr. http://www.tawoel.dk/beer%20rescources/maesketemperaturer.pdf

Sparges med 13 ltr. 78gr. pH justeret vand til 28 ltr koge volume.

Irish Moos, 20g Koriander og 200g svesker med de sidste 10min.

Anvendt gær WLP545 Belgian Strong Ale
Primær gæring 8 dage 21gr
Sekundær gæring 14 dage 21gr - tilsat 200g farin

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?