Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Blond Triple


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen
14. Feb 2018
(Opd. 5. Feb 2020)


Stilart:
DK 2015 -> 10B - Lys Stærk Belgisk Ale/Tripel


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Cane Sugar (light) 1000 20
Cara Pils 500 37
Flaked Oats 250 4
Pilsner Malt 2500 3
Vienna 2500 7
Wheat Malt 250 3
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 50 g, 13 i 60 min.
Goldings 50 g, 5 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


63 °C i 45 mins.
74 °C i 15 mins.

Tekst


Gær: M31 fra MJ
Primær gæring: en uge ved 27 grader
Sekundær gæring : tre uger ved ca. 15 grader

Alternativ gær kan være: M31 eller M41