Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Blond Triple


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 14. Feb 2018
(Senest opdateret: 5. Feb 2020)


Stilart: DK 2015 -> 10B - Lys Stærk Belgisk Ale/Tripel


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cane Sugar (light) 1000 g, 20 EBC, % af total
Cara Pils 500 g, 37 EBC, % af total
Flaked Oats 250 g, 4 EBC, % af total
Pilsner Malt 2500 g, 3 EBC, % af total
Vienna 2500 g, 7 EBC, % af total
Wheat Malt 250 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 50 g, 13 i 60 min.
Goldings 50 g, 5 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


63 °C i 45 mins.
74 °C i 15 mins.

Tekst


Gær: M31 fra MJ
Primær gæring: en uge ved 27 grader
Sekundær gæring : tre uger ved ca. 15 grader

Alternativ gær kan være: M31 eller M41

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
24 september 2021 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg
24 september 2021 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Halsnæs
25 september 2021 - 12:00 til 21:00
Lokalafdeling Holstebro
25 september 2021 - 13:00 til 16:00
Lokalafdeling Vejle
25 september 2021 - 13:30 til 17:00
Lokalafdeling Frederikshavn
25 september 2021 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Horsens
25 september 2021 - 16:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
25 september 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Bornholm
25 september 2021 - 19:00 til 23:00
Lokalafdeling Aabenraa
28 september 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Holstebro