Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Blond Triple
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 14. Feb 2018
(Senest opdateret: 5. Feb 2020)
Stilart: DK 2015 10B - Lys Stærk Belgisk Ale/Tripel
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Cane Sugar (light) | 1000 g, | 20 EBC, | % af total |
Cara Pils | 500 g, | 37 EBC, | % af total |
Flaked Oats | 250 g, | 4 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 2500 g, | 3 EBC, | % af total |
Vienna | 2500 g, | 7 EBC, | % af total |
Wheat Malt | 250 g, | 3 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Magnum | 50 g, | 13 %α | i 60 min. |
Goldings | 50 g, | 5 %α | i 15 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27
Mæsketider
63 °C i 45 mins.
74 °C i 15 mins.
Tekst
Gær: M31 fra MJ
Primær gæring: en uge ved 27 grader
Sekundær gæring : tre uger ved ca. 15 grader
Alternativ gær kan være: M31 eller M41
Primær gæring: en uge ved 27 grader
Sekundær gæring : tre uger ved ca. 15 grader
Alternativ gær kan være: M31 eller M41