Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Blond Triple


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 14. Feb 2018
(Senest opdateret: 5. Feb 2020)


Stilart: DK 2015 -> 10B - Lys Stærk Belgisk Ale/Tripel


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cane Sugar (light) 1000 g, 20 EBC, % af total
Cara Pils 500 g, 37 EBC, % af total
Flaked Oats 250 g, 4 EBC, % af total
Pilsner Malt 2500 g, 3 EBC, % af total
Vienna 2500 g, 7 EBC, % af total
Wheat Malt 250 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 50 g, 13 i 60 min.
Goldings 50 g, 5 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


63 °C i 45 mins.
74 °C i 15 mins.

Tekst


Gær: M31 fra MJ
Primær gæring: en uge ved 27 grader
Sekundær gæring : tre uger ved ca. 15 grader

Alternativ gær kan være: M31 eller M41

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. juli 2024
Amager
03. august 2024
Bornholm
03. august 2024
Odense
04. august 2024
Køge
10. august 2024
Varde
10. august 2024
Frederikshavn
11. august 2024
Landsdækkende
13. august 2024
Silkeborg
14. august 2024
Odense
14. august 2024
Frederikssund