Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Blond Triple
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen
14. Feb 2018
(Opd. 5. Feb 2020)
Stilart:
DK 2015
10B - Lys Stærk Belgisk Ale/Tripel
DK 2015
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()| Type | Gram | EBC | % af total |
|---|---|---|---|
| Cane Sugar (light) | 1000 | 20 | |
| Cara Pils | 500 | 37 | |
| Flaked Oats | 250 | 4 | |
| Pilsner Malt | 2500 | 3 | |
| Vienna | 2500 | 7 | |
| Wheat Malt | 250 | 3 | |
| Samlet malt-mængde | g | ||
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
| Magnum | 50 g, | 13 %α | i 60 min. |
| Goldings | 50 g, | 5 %α | i 15 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack's Belgian Ale - M27
Mæsketider
63 °C i 45 mins.
74 °C i 15 mins.
Tekst
Gær: M31 fra MJ
Primær gæring: en uge ved 27 grader
Sekundær gæring : tre uger ved ca. 15 grader
Alternativ gær kan være: M31 eller M41
Primær gæring: en uge ved 27 grader
Sekundær gæring : tre uger ved ca. 15 grader
Alternativ gær kan være: M31 eller M41
