Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Blond Triple


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 14. Feb 2018
(Senest opdateret: 5. Feb 2020)


Stilart: DK 2015 -> 10B - Lys Stærk Belgisk Ale/Tripel


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cane Sugar (light) 1000 g, 20 EBC, % af total
Cara Pils 500 g, 37 EBC, % af total
Flaked Oats 250 g, 4 EBC, % af total
Pilsner Malt 2500 g, 3 EBC, % af total
Vienna 2500 g, 7 EBC, % af total
Wheat Malt 250 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 50 g, 13 i 60 min.
Goldings 50 g, 5 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


63 °C i 45 mins.
74 °C i 15 mins.

Tekst


Gær: M31 fra MJ
Primær gæring: en uge ved 27 grader
Sekundær gæring : tre uger ved ca. 15 grader

Alternativ gær kan være: M31 eller M41

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
26. marts 2025
Frederikssund
26. marts 2025
Landsdækkende
27. marts 2025
Aabenraa
27. marts 2025
Skanderborg
28. marts 2025
Næstved
29. marts 2025
Køge
29. marts 2025
Amager
01. april 2025
Herning
04. april 2025
Sønderborg
04. april 2025
Roskilde