Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Blond Triple


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 14. Feb 2018
(Senest opdateret: 5. Feb 2020)


Stilart: DK 2015 -> 10B - Lys Stærk Belgisk Ale/Tripel


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cane Sugar (light) 1000 g, 20 EBC, % af total
Cara Pils 500 g, 37 EBC, % af total
Flaked Oats 250 g, 4 EBC, % af total
Pilsner Malt 2500 g, 3 EBC, % af total
Vienna 2500 g, 7 EBC, % af total
Wheat Malt 250 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 50 g, 13 i 60 min.
Goldings 50 g, 5 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


63 °C i 45 mins.
74 °C i 15 mins.

Tekst


Gær: M31 fra MJ
Primær gæring: en uge ved 27 grader
Sekundær gæring : tre uger ved ca. 15 grader

Alternativ gær kan være: M31 eller M41

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
04. april 2025
Sønderborg
04. april 2025
Roskilde
05. april 2025
Østfyn
05. april 2025
Aarhus
05. april 2025
Haderslev
07. april 2025
Randers
08. april 2025
Middelfart
08. april 2025
Silkeborg
08. april 2025
Ringsted
09. april 2025
Rødovre