Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Blonde


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din embalage.
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen, 26. Feb 2017
(Seneste rettet: 17. Apr 2017)


Stilart: DK 2015 -> 10A - Belgisk Blond


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Munich 800 g, 120 EBC, % af total
Kandis (light) 600 g, 0 EBC, % af total
Pilsner Malt 4010 g, 3.5 EBC, % af total
Sauer Malt 200 g, 4.5 EBC, % af total
Wheat Malt 500 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Nelson Sauvin 20 g, 10.9 i 60 min.
Nelson Sauvin 5 g, 10.9 i 5 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21 februar 2019 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev
21 februar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Hjørring
21 februar 2019 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Ribe
22 februar 2019 - 00:00 til 00:00
Lokalafdeling Kolding
22 februar 2019 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg
22 februar 2019 - 19:00 til 00:00
Lokalafdeling Thisted
23 februar 2019 - 13:00 til 16:00
Lokalafdeling Vejle
23 februar 2019 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Haderslev
23 februar 2019 - 15:00 til 20:00
Lokalafdeling Brønderslev
23 februar 2019 - 18:00 til 22:30
Lokalafdeling København Nord
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk