Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Blonde


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen, 26. Feb 2017
(Senest opdateret: 17. Apr 2017)


Stilart: DK 2015 -> 10A - Belgisk Blond


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Munich 800 g, 120 EBC, % af total
Kandis (light) 600 g, 0 EBC, % af total
Pilsner Malt 4010 g, 3.5 EBC, % af total
Sauer Malt 200 g, 4.5 EBC, % af total
Wheat Malt 500 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Nelson Sauvin 20 g, 10.9 i 60 min.
Nelson Sauvin 5 g, 10.9 i 5 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
01. maj 2024
Aarhus
02. maj 2024
Haslev
03. maj 2024
Sønderborg
03. maj 2024
Slagelse
04. maj 2024
Esbjerg
04. maj 2024
Faaborg
04. maj 2024
Aalborg
07. maj 2024
Roskilde
08. maj 2024
Maribo
08. maj 2024
Odense