Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Blonde


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen, 26. Feb 2017
(Senest opdateret: 17. Apr 2017)


Stilart: DK 2015 -> 10A - Belgisk Blond


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Munich 800 g, 120 EBC, % af total
Kandis (light) 600 g, 0 EBC, % af total
Pilsner Malt 4010 g, 3.5 EBC, % af total
Sauer Malt 200 g, 4.5 EBC, % af total
Wheat Malt 500 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Nelson Sauvin 20 g, 10.9 i 60 min.
Nelson Sauvin 5 g, 10.9 i 5 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
29 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København Nord
29 januar 2020 - 19:30 til 21:30
Lokalafdeling Odense C
30 januar 2020 - 08:00 til 3 februar 2020 - 20:00
Lokalafdeling Odense C
30 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Viborg
30 januar 2020 - 19:00 til 21:30
Lokalafdeling Slagelse
30 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
1 februar 2020 - 16:30 til 21:00
Lokalafdeling Frederikshavn
3 februar 2020 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Køge
5 februar 2020 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Holbæk
6 februar 2020 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev