Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Blonde
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen, 26. Feb 2017
(Senest opdateret: 17. Apr 2017)
Stilart: DK 2015 10A - Belgisk Blond
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Cara Munich | 800 g, | 120 EBC, | % af total |
Kandis (light) | 600 g, | 0 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 4010 g, | 3.5 EBC, | % af total |
Sauer Malt | 200 g, | 4.5 EBC, | % af total |
Wheat Malt | 500 g, | 4 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Nelson Sauvin | 20 g, | 10.9 %α | i 60 min. |
Nelson Sauvin | 5 g, | 10.9 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27
Mæsketider
68 °C i 60 mins.