Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Blonde


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen
26. Feb 2017
(Opd. 17. Apr 2017)


Stilart:
DK 2015 -> 10A - Belgisk Blond


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Cara Munich 800 120
Kandis (light) 600 0
Pilsner Malt 4010 3.5
Sauer Malt 200 4.5
Wheat Malt 500 4
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Nelson Sauvin 20 g, 10.9 i 60 min.
Nelson Sauvin 5 g, 10.9 i 5 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?