Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Blonde
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen
26. Feb 2017
(Opd. 17. Apr 2017)
Stilart:
DK 2015
10A - Belgisk Blond
DK 2015

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()Type | Gram | EBC | % af total |
---|---|---|---|
Cara Munich | 800 | 120 | |
Kandis (light) | 600 | 0 | |
Pilsner Malt | 4010 | 3.5 | |
Sauer Malt | 200 | 4.5 | |
Wheat Malt | 500 | 4 | |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Nelson Sauvin | 20 g, | 10.9 %α | i 60 min. |
Nelson Sauvin | 5 g, | 10.9 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27
Mæsketider
68 °C i 60 mins.