Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brewnette


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 21. Apr 2012
(Senest opdateret: 8. Jun 2013)


Stilart: DK 2011 -> 5B - Amerikansk Brown Ale


Volumen: 21 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Wheat 200 g, 1100 EBC, % af total
Honey 200 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 1300 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 2600 g, 8 EBC, % af total
Pilsner Malt 1000 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Chinook 35 g, 13.5 i 60 min.
Simcoe 10 g, 12.2 i 15 min.
Simcoe 30 g, 12.2 i 5 min.
Simcoe 10 g, 12.2 i 1 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


66 °C i 60 mins.

Tekst


Honningen tilsættes sent i humlekogningen, den skal bare varmes og opløses. 5 min er fint.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster