Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brown Ale #9
Opskrift lavet af: Jørgen Runge Hauge-Nielsen, 19. Oct 2014
(Senest opdateret: 19. Oct 2014)
Stilart: DK 2011 11B - Mørk Stærk Belgisk Ale
Volumen: 21 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 75 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Cara Red | 1000 g, | 40 EBC, | % af total |
Chocolate Malt | 500 g, | 800 EBC, | % af total |
Dark Brown Sugar | 200 g, | 80 EBC, | % af total |
Munich Malt | 1000 g, | 20 EBC, | % af total |
Pale Malt | 3000 g, | 7 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Hallertauer Mittelfruh | 35 g, | 2.8 %α | i 60 min. |
Brewers Gold | 30 g, | 3.7 %α | i 10 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27
Krydderier
20 g Koriander
Mæsketider
50 °C i 30 mins.
65 °C i 45 mins.
78 °C i 10 mins.
Tekst
19L mæskevand
14L spargevand 78gr
14L spargevand 78gr