Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brown Ale #9


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Opskrift lavet af: Jørgen Runge Hauge-Nielsen, 19. Oct 2014
(Seneste rettet: 19. Oct 2014)


Stilart: DK 2011 -> 11B - Mørk Stærk Belgisk Ale


Volumen: 21 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 75 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Red 1000 g, 40 EBC, % af total
Chocolate Malt 500 g, 800 EBC, % af total
Dark Brown Sugar 200 g, 80 EBC, % af total
Munich Malt 1000 g, 20 EBC, % af total
Pale Malt 3000 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hallertauer Mittelfruh 35 g, 2.8 i 60 min.
Brewers Gold 30 g, 3.7 i 10 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Krydderier


20 g Koriander

Mæsketider


50 °C i 30 mins.
65 °C i 45 mins.
78 °C i 10 mins.

Tekst


19L mæskevand
14L spargevand 78gr

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
1 september 2008 - 17:30 til 1 september 2018 - 21:30
Lokalafdeling København
21 august 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Esbjerg
21 august 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Vordingborg
21 august 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Østfyn
21 august 2018 - 19:30 til 21:30
Lokalafdeling Odense C
23 august 2018 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Kolding
24 august 2018 - 16:00 til 22:00
Lokalafdeling Århus C
25 august 2018 - 11:00 til 14:00
Lokalafdeling Vejle
25 august 2018 - 11:00 til 21:00
Lokalafdeling Køge
25 august 2018 - 11:00 til 21:00
Lokalafdeling Vordingborg
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk