Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brown Ale #9
Opskrift lavet af: Jørgen Runge Hauge-Nielsen
19. Oct 2014
(Opd. 19. Oct 2014)
Stilart:
DK 2011
11B - Mørk Stærk Belgisk Ale
DK 2011
Volumen: 21 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 75 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()| Type | Gram | EBC | % af total |
|---|---|---|---|
| Cara Red | 1000 | 40 | |
| Chocolate Malt | 500 | 800 | |
| Dark Brown Sugar | 200 | 80 | |
| Munich Malt | 1000 | 20 | |
| Pale Malt | 3000 | 7 | |
| Samlet malt-mængde | g | ||
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
| Hallertauer Mittelfruh | 35 g, | 2.8 %α | i 60 min. |
| Brewers Gold | 30 g, | 3.7 %α | i 10 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack's Belgian Ale - M27
Krydderier
20 g Koriander
Mæsketider
50 °C i 30 mins.
65 °C i 45 mins.
78 °C i 10 mins.
Tekst
19L mæskevand
14L spargevand 78gr
14L spargevand 78gr
