Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brown Ale #9


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Jørgen Runge Hauge-Nielsen, 19. Oct 2014
(Senest opdateret: 19. Oct 2014)


Stilart: DK 2011 -> 11B - Mørk Stærk Belgisk Ale


Volumen: 21 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 75 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Red 1000 g, 40 EBC, % af total
Chocolate Malt 500 g, 800 EBC, % af total
Dark Brown Sugar 200 g, 80 EBC, % af total
Munich Malt 1000 g, 20 EBC, % af total
Pale Malt 3000 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hallertauer Mittelfruh 35 g, 2.8 i 60 min.
Brewers Gold 30 g, 3.7 i 10 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Krydderier


20 g Koriander

Mæsketider


50 °C i 30 mins.
65 °C i 45 mins.
78 °C i 10 mins.

Tekst


19L mæskevand
14L spargevand 78gr

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
22. november 2024
Skagen
23. november 2024
Hjørring
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro
27. november 2024
Køge
30. november 2024
Horsens
01. december 2024
Faaborg
03. december 2024
Herning
03. december 2024
Ringsted