Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brown Ale #9


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Jørgen Runge Hauge-Nielsen
19. Oct 2014
(Opd. 19. Oct 2014)


Stilart:
DK 2011 -> 11B - Mørk Stærk Belgisk Ale


Volumen: 21 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 75 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Cara Red 1000 40
Chocolate Malt 500 800
Dark Brown Sugar 200 80
Munich Malt 1000 20
Pale Malt 3000 7
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hallertauer Mittelfruh 35 g, 2.8 i 60 min.
Brewers Gold 30 g, 3.7 i 10 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Krydderier


20 g Koriander

Mæsketider


50 °C i 30 mins.
65 °C i 45 mins.
78 °C i 10 mins.

Tekst


19L mæskevand
14L spargevand 78gr

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?