Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brown Ale #9


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Jørgen Runge Hauge-Nielsen, 19. Oct 2014
(Senest opdateret: 19. Oct 2014)


Stilart: DK 2011 -> 11B - Mørk Stærk Belgisk Ale


Volumen: 21 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 75 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Red 1000 g, 40 EBC, % af total
Chocolate Malt 500 g, 800 EBC, % af total
Dark Brown Sugar 200 g, 80 EBC, % af total
Munich Malt 1000 g, 20 EBC, % af total
Pale Malt 3000 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hallertauer Mittelfruh 35 g, 2.8 i 60 min.
Brewers Gold 30 g, 3.7 i 10 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Krydderier


20 g Koriander

Mæsketider


50 °C i 30 mins.
65 °C i 45 mins.
78 °C i 10 mins.

Tekst


19L mæskevand
14L spargevand 78gr

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn
11. januar 2025
Bornholm
11. januar 2025
Herning