Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brown Ale #9
Opskrift lavet af: Jørgen Runge Hauge-Nielsen
19. Oct 2014
(Opd. 19. Oct 2014)
Stilart:
DK 2011
11B - Mørk Stærk Belgisk Ale
DK 2011

Volumen: 21 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 75 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()Type | Gram | EBC | % af total |
---|---|---|---|
Cara Red | 1000 | 40 | |
Chocolate Malt | 500 | 800 | |
Dark Brown Sugar | 200 | 80 | |
Munich Malt | 1000 | 20 | |
Pale Malt | 3000 | 7 | |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hallertauer Mittelfruh | 35 g, | 2.8 %α | i 60 min. |
Brewers Gold | 30 g, | 3.7 %α | i 10 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27
Krydderier
20 g Koriander
Mæsketider
50 °C i 30 mins.
65 °C i 45 mins.
78 °C i 10 mins.
Tekst
19L mæskevand
14L spargevand 78gr
14L spargevand 78gr