Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Brown Ale


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 21. Jan 2012
(Senest opdateret: 21. May 2012)


Stilart: DK 2010 -> 5B - Amerikansk Brown Ale


Volumen: 21 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 69 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Wheat 200 g, 1100 EBC, % af total
Honey 200 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 1300 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 3200 g, 8 EBC, % af total
Pilsner Malt 1000 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade 30 g, 5.9 i 60 min.
Chinook 25 g, 11.4 i 60 min.
Simcoe 30 g, 12.2 i 5 min.
Simcoe 10 g, 12.2 i 1 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


66 °C i 60 mins.
74 °C i 10 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
19. april 2024
Aarhus
20. april 2024
Amager
20. april 2024
Brønderslev
22. april 2024
Østfyn
23. april 2024
Ringsted
24. april 2024
Frederikssund
25. april 2024
Næstved
25. april 2024
Helsingør
25. april 2024
Ribe
25. april 2024
Skanderborg