Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Brown Ale
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 21. Jan 2012
(Senest opdateret: 21. May 2012)
Stilart: DK 2010 5B - Amerikansk Brown Ale
Volumen: 21 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 69 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Chocolate Wheat | 200 g, | 1100 EBC, | % af total |
Honey | 200 g, | 4 EBC, | % af total |
Munich Malt | 1300 g, | 15 EBC, | % af total |
Pale Malt | 3200 g, | 8 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 1000 g, | 4 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Cascade | 30 g, | 5.9 %α | i 60 min. |
Chinook | 25 g, | 11.4 %α | i 60 min. |
Simcoe | 30 g, | 12.2 %α | i 5 min. |
Simcoe | 10 g, | 12.2 %α | i 1 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Mæsketider
66 °C i 60 mins.
74 °C i 10 mins.