Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Brown Ale


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 21. Jan 2012
(Senest opdateret: 21. May 2012)


Stilart: DK 2010 -> 5B - Amerikansk Brown Ale


Volumen: 21 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 69 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Wheat 200 g, 1100 EBC, % af total
Honey 200 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 1300 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 3200 g, 8 EBC, % af total
Pilsner Malt 1000 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade 30 g, 5.9 i 60 min.
Chinook 25 g, 11.4 i 60 min.
Simcoe 30 g, 12.2 i 5 min.
Simcoe 10 g, 12.2 i 1 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


66 °C i 60 mins.
74 °C i 10 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster