Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Brownale 2017


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 13. Apr 2017
(Senest opdateret: 7. Aug 2017)


Stilart: DK 2015 -> 5B - Amerikansk Brown Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Dark Wheat 100 g, 15 EBC, % af total
Kandis (dark) 100 g, 500 EBC, % af total
Munich Malt 1500 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 3000 g, 8 EBC, % af total
Carafa I 300 g, 800 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Mosaic 30 g, 11.3 i 60 min.
Northern Brewer 30 g, 9 i 15 min.
Cascade 50 g, 4.9 i 1 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Carafa I tilsættes efter 45 minutters mæsken

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
24. april 2024
Frederikssund
25. april 2024
Næstved
25. april 2024
Helsingør
25. april 2024
Ribe
25. april 2024
Skanderborg
26. april 2024
Thisted
27. april 2024
Amager
27. april 2024
København
27. april 2024
Horsens
28. april 2024
Køge