Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Brownale 2017


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 13. Apr 2017
(Senest opdateret: 7. Aug 2017)


Stilart: DK 2015 -> 5B - Amerikansk Brown Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Dark Wheat 100 g, 15 EBC, % af total
Kandis (dark) 100 g, 500 EBC, % af total
Munich Malt 1500 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 3000 g, 8 EBC, % af total
Carafa I 300 g, 800 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Mosaic 30 g, 11.3 i 60 min.
Northern Brewer 30 g, 9 i 15 min.
Cascade 50 g, 4.9 i 1 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Carafa I tilsættes efter 45 minutters mæsken

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21. november 2024
Haslev
21. november 2024
Helsingør
22. november 2024
Skagen
22. november 2024
Birkerod
22. november 2024
Næstved
22. november 2024
Hjørring
23. november 2024
Viborg
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro