Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Brownale 2017
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 13. Apr 2017
(Senest opdateret: 7. Aug 2017)
Stilart: DK 2015 5B - Amerikansk Brown Ale
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Dark Wheat | 100 g, | 15 EBC, | % af total |
Kandis (dark) | 100 g, | 500 EBC, | % af total |
Munich Malt | 1500 g, | 15 EBC, | % af total |
Pale Malt | 3000 g, | 8 EBC, | % af total |
Carafa I | 300 g, | 800 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Mosaic | 30 g, | 11.3 %α | i 60 min. |
Northern Brewer | 30 g, | 9 %α | i 15 min. |
Cascade | 50 g, | 4.9 %α | i 1 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Mæsketider
68 °C i 60 mins.
Tekst
Carafa I tilsættes efter 45 minutters mæsken