Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Brownale 2017


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 13. Apr 2017
(Senest opdateret: 7. Aug 2017)


Stilart: DK 2015 -> 5B - Amerikansk Brown Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Dark Wheat 100 g, 15 EBC, % af total
Kandis (dark) 100 g, 500 EBC, % af total
Munich Malt 1500 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 3000 g, 8 EBC, % af total
Carafa I 300 g, 800 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Mosaic 30 g, 11.3 i 60 min.
Northern Brewer 30 g, 9 i 15 min.
Cascade 50 g, 4.9 i 1 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Carafa I tilsættes efter 45 minutters mæsken

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
12. november 2024
Østfyn
12. november 2024
Silkeborg
12. november 2024
Roskilde
13. november 2024
Maribo
13. november 2024
Odense
15. november 2024
Sønderborg
15. november 2024
Slagelse
16. november 2024
Varde
16. november 2024
Haderslev
16. november 2024
Brønderslev