Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Brownale 2017


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din embalage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 13. Apr 2017
(Seneste rettet: 7. Aug 2017)


Stilart: DK 2015 -> 5B - Amerikansk Brown Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Dark Wheat 100 g, 15 EBC, % af total
Kandis (dark) 100 g, 500 EBC, % af total
Munich Malt 1500 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 3000 g, 8 EBC, % af total
Carafa I 300 g, 800 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Mosaic 30 g, 11.3 i 60 min.
Northern Brewer 30 g, 9 i 15 min.
Cascade 50 g, 4.9 i 1 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Carafa I tilsættes efter 45 minutters mæsken

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
28 maj 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Holstebro
29 maj 2019 - 18:00 til 21:30
Lokalafdeling Skanderborg
29 maj 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
31 maj 2019 - 10:00 til 2 juni 2019 - 16:00
Lokalafdeling Vordingborg
31 maj 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Aabenraa
1 juni 2019 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Horsens
1 juni 2019 - 14:00 til 23:59
Lokalafdeling Halsnæs
1 juni 2019 - 17:00 til 22:00
Lokalafdeling Østfyn
1 juni 2019 - 17:00 til 23:00
Lokalafdeling Bornholm
1 juni 2019 - 19:00 til 23:00
Lokalafdeling Hjørring
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk