Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Carafa Dry
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 20. Aug 2016
(Senest opdateret: 29. Dec 2016)
Stilart: DK 2011 8A - Dry Stout
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Flaked Oats | 200 g, | 4 EBC, | % af total |
Munich Malt | 500 g, | 20 EBC, | % af total |
Pale Malt | 1500 g, | 7 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 1500 g, | 3 EBC, | % af total |
Carafa I | 175 g, | 900 EBC, | % af total |
Carafa II | 175 g, | 1150 EBC, | % af total |
Carafa III | 175 g, | 1400 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Columbus | 25 g, | 16.8 %α | i 60 min. |
Gær
1 pk Safale US-05
Mæsketider
67 °C i 60 mins.