Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Carafa Dry


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 20. Aug 2016
(Seneste rettet: 29. Dec 2016)


Stilart: DK 2011 -> 8A - Dry Stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Flaked Oats 200 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 500 g, 20 EBC, % af total
Pale Malt 1500 g, 7 EBC, % af total
Pilsner Malt 1500 g, 3 EBC, % af total
Carafa I 175 g, 900 EBC, % af total
Carafa II 175 g, 1150 EBC, % af total
Carafa III 175 g, 1400 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Columbus 25 g, 16.8 i 60 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
1 september 2008 - 17:30 til 1 september 2018 - 21:30
Lokalafdeling København
21 august 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Esbjerg
21 august 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Vordingborg
21 august 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Østfyn
21 august 2018 - 19:30 til 21:30
Lokalafdeling Odense C
23 august 2018 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Kolding
24 august 2018 - 16:00 til 22:00
Lokalafdeling Århus C
25 august 2018 - 11:00 til 14:00
Lokalafdeling Vejle
25 august 2018 - 11:00 til 21:00
Lokalafdeling Køge
25 august 2018 - 11:00 til 21:00
Lokalafdeling Vordingborg
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk