Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Carafa Dry


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 20. Aug 2016
(Senest opdateret: 29. Dec 2016)


Stilart: DK 2011 -> 8A - Dry Stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Flaked Oats 200 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 500 g, 20 EBC, % af total
Pale Malt 1500 g, 7 EBC, % af total
Pilsner Malt 1500 g, 3 EBC, % af total
Carafa I 175 g, 900 EBC, % af total
Carafa II 175 g, 1150 EBC, % af total
Carafa III 175 g, 1400 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Columbus 25 g, 16.8 i 60 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn
11. januar 2025
Bornholm
11. januar 2025
Herning
14. januar 2025
København Nord
14. januar 2025
Silkeborg
14. januar 2025
Roskilde