Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Carafa Dry
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
20. Aug 2016
(Opd. 29. Dec 2016)
Stilart:
DK 2011
8A - Dry Stout
DK 2011

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()Type | Gram | EBC | % af total |
---|---|---|---|
Flaked Oats | 200 | 4 | |
Munich Malt | 500 | 20 | |
Pale Malt | 1500 | 7 | |
Pilsner Malt | 1500 | 3 | |
Carafa I | 175 | 900 | |
Carafa II | 175 | 1150 | |
Carafa III | 175 | 1400 | |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Columbus | 25 g, | 16.8 %α | i 60 min. |
Gær
1 pk Safale US-05
Mæsketider
67 °C i 60 mins.