Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Cornbread
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 13. Mar 2017
(Senest opdateret: 23. Apr 2017)
Stilart: DK 2015 4E - Amerikansk Pale Ale
Volumen: 10 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Flaked Corn | 1000 g, | 1 EBC, | % af total |
Flaked Oats | 150 g, | 4 EBC, | % af total |
Pale Malt | 500 g, | 7 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 500 g, | 3 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Northern Brewer | 20 g, | 9 %α | i 60 min. |
Amarillo | 30 g, | 7.7 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44
Mæsketider
68 °C i 60 mins.