Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Cream Ale
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 18. Feb 2017
(Senest opdateret: 23. Apr 2017)
Stilart: DK 2015 4E - Amerikansk Pale Ale
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Cara-hell | 200 g, | 25 EBC, | % af total |
Flaked Corn | 700 g, | 1 EBC, | % af total |
Flaked Oats | 250 g, | 4 EBC, | % af total |
Munich Malt | 300 g, | 20 EBC, | % af total |
Pale Malt | 1400 g, | 7 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 1400 g, | 3 EBC, | % af total |
Vienna | 300 g, | 7 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Magnum | 50 g, | 12.8 %α | i 60 min. |
Amarillo | 25 g, | 7.7 %α | i 15 min. |
Amarillo | 50 g, | 7.7 %α | i 0 min. |
Gær
1 pk Safbrew S-33
1 pk Safbrew T-58
Mæsketider
67 °C i 60 mins.
Tekst
Meget svagt baseret på Mikkeller Cream Ale
Flaked Corn er faktisk tørret, knust majs
Flaked Corn er faktisk tørret, knust majs