Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Cream Ale


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 18. Feb 2017
(Senest opdateret: 23. Apr 2017)


Stilart: DK 2015 -> 4E - Amerikansk Pale Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara-hell 200 g, 25 EBC, % af total
Flaked Corn 700 g, 1 EBC, % af total
Flaked Oats 250 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 300 g, 20 EBC, % af total
Pale Malt 1400 g, 7 EBC, % af total
Pilsner Malt 1400 g, 3 EBC, % af total
Vienna 300 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 50 g, 12.8 i 60 min.
Amarillo 25 g, 7.7 i 15 min.
Amarillo 50 g, 7.7 i 0 min.

Gær


1 pk Safbrew S-33
1 pk Safbrew T-58

Mæsketider


67 °C i 60 mins.

Tekst


Meget svagt baseret på Mikkeller Cream Ale

Flaked Corn er faktisk tørret, knust majs

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
29 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København Nord
29 januar 2020 - 19:30 til 21:30
Lokalafdeling Odense C
30 januar 2020 - 08:00 til 3 februar 2020 - 20:00
Lokalafdeling Odense C
30 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Viborg
30 januar 2020 - 19:00 til 21:30
Lokalafdeling Slagelse
30 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
1 februar 2020 - 16:30 til 21:00
Lokalafdeling Frederikshavn
3 februar 2020 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Køge
5 februar 2020 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Holbæk
6 februar 2020 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev