Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Cream Ale
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
18. Feb 2017
(Opd. 23. Apr 2017)
Stilart:
DK 2015
4E - Amerikansk Pale Ale
DK 2015
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()| Type | Gram | EBC | % af total |
|---|---|---|---|
| Cara-hell | 200 | 25 | |
| Flaked Corn | 700 | 1 | |
| Flaked Oats | 250 | 4 | |
| Munich Malt | 300 | 20 | |
| Pale Malt | 1400 | 7 | |
| Pilsner Malt | 1400 | 3 | |
| Vienna | 300 | 7 | |
| Samlet malt-mængde | g | ||
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
| Magnum | 50 g, | 12.8 %α | i 60 min. |
| Amarillo | 25 g, | 7.7 %α | i 15 min. |
| Amarillo | 50 g, | 7.7 %α | i 0 min. |
Gær
1 pk Safbrew S-33
1 pk Safbrew T-58
Mæsketider
67 °C i 60 mins.
Tekst
Meget svagt baseret på Mikkeller Cream Ale
Flaked Corn er faktisk tørret, knust majs
Flaked Corn er faktisk tørret, knust majs
