Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Cream Ale


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 18. Feb 2017
(Senest opdateret: 23. Apr 2017)


Stilart: DK 2015 -> 4E - Amerikansk Pale Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara-hell 200 g, 25 EBC, % af total
Flaked Corn 700 g, 1 EBC, % af total
Flaked Oats 250 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 300 g, 20 EBC, % af total
Pale Malt 1400 g, 7 EBC, % af total
Pilsner Malt 1400 g, 3 EBC, % af total
Vienna 300 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 50 g, 12.8 i 60 min.
Amarillo 25 g, 7.7 i 15 min.
Amarillo 50 g, 7.7 i 0 min.

Gær


1 pk Safbrew S-33
1 pk Safbrew T-58

Mæsketider


67 °C i 60 mins.

Tekst


Meget svagt baseret på Mikkeller Cream Ale

Flaked Corn er faktisk tørret, knust majs

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
23. februar 2025
Landsdækkende
24. februar 2025
Rødovre
25. februar 2025
Holstebro
26. februar 2025
Frederikssund
27. februar 2025
København Nord
27. februar 2025
Skanderborg
28. februar 2025
Køge
28. februar 2025
Thisted
04. marts 2025
Østfyn
04. marts 2025
Herning