Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Cream Ale


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
18. Feb 2017
(Opd. 23. Apr 2017)


Stilart:
DK 2015 -> 4E - Amerikansk Pale Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Cara-hell 200 25
Flaked Corn 700 1
Flaked Oats 250 4
Munich Malt 300 20
Pale Malt 1400 7
Pilsner Malt 1400 3
Vienna 300 7
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 50 g, 12.8 i 60 min.
Amarillo 25 g, 7.7 i 15 min.
Amarillo 50 g, 7.7 i 0 min.

Gær


1 pk Safbrew S-33
1 pk Safbrew T-58

Mæsketider


67 °C i 60 mins.

Tekst


Meget svagt baseret på Mikkeller Cream Ale

Flaked Corn er faktisk tørret, knust majs

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?