Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Cream Ale
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
18. Feb 2017
(Opd. 23. Apr 2017)
Stilart:
DK 2015
4E - Amerikansk Pale Ale
DK 2015

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()Type | Gram | EBC | % af total |
---|---|---|---|
Cara-hell | 200 | 25 | |
Flaked Corn | 700 | 1 | |
Flaked Oats | 250 | 4 | |
Munich Malt | 300 | 20 | |
Pale Malt | 1400 | 7 | |
Pilsner Malt | 1400 | 3 | |
Vienna | 300 | 7 | |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum | 50 g, | 12.8 %α | i 60 min. |
Amarillo | 25 g, | 7.7 %α | i 15 min. |
Amarillo | 50 g, | 7.7 %α | i 0 min. |
Gær
1 pk Safbrew S-33
1 pk Safbrew T-58
Mæsketider
67 °C i 60 mins.
Tekst
Meget svagt baseret på Mikkeller Cream Ale
Flaked Corn er faktisk tørret, knust majs
Flaked Corn er faktisk tørret, knust majs