Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Dry Stout


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 12. Jan 2013
(Seneste rettet: 8. Jun 2013)


Stilart: DK 2011 -> 8A - Dry Stout


Volumen: 10 L
Boil Volumen: 16 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Red 150 g, 50 EBC, % af total
Chocolate Wheat 150 g, 1100 EBC, % af total
Munich Malt 150 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 1900 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
East Kent Golding 25 g, 6.4 i 60 min.
East Kent Golding 10 g, 6.4 i 15 min.
East Kent Golding 10 g, 6.4 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
25 april 2018 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Frederikssund
25 april 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
3 maj 2018 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev
4 maj 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Bornholm
5 maj 2018 - 09:00 til 18:00
Lokalafdeling Thisted
5 maj 2018 - 14:00 til 22:00
Lokalafdeling Rødovre
5 maj 2018 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Haderslev
5 maj 2018 - 19:00 til 23:00
Lokalafdeling Hjørring
6 maj 2018 - 18:30 til 21:00
Lokalafdeling Køge
9 maj 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Maribo
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk