Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Dry Stout
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 12. Jan 2013
(Senest opdateret: 8. Jun 2013)
Stilart: DK 2011 8A - Dry Stout
Volumen: 10 L
Boil Volumen: 16 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Cara Red | 150 g, | 50 EBC, | % af total |
Chocolate Wheat | 150 g, | 1100 EBC, | % af total |
Munich Malt | 150 g, | 15 EBC, | % af total |
Pale Malt | 1900 g, | 8 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )East Kent Golding | 25 g, | 6.4 %α | i 60 min. |
East Kent Golding | 10 g, | 6.4 %α | i 15 min. |
East Kent Golding | 10 g, | 6.4 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Mæsketider
67 °C i 60 mins.