Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Dry Stout
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
12. Jan 2013
(Opd. 8. Jun 2013)
Stilart:
DK 2011
8A - Dry Stout
DK 2011

Volumen: 10 L
Boil Volumen: 16 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()Type | Gram | EBC | % af total |
---|---|---|---|
Cara Red | 150 | 50 | |
Chocolate Wheat | 150 | 1100 | |
Munich Malt | 150 | 15 | |
Pale Malt | 1900 | 8 | |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
East Kent Golding | 25 g, | 6.4 %α | i 60 min. |
East Kent Golding | 10 g, | 6.4 %α | i 15 min. |
East Kent Golding | 10 g, | 6.4 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Mæsketider
67 °C i 60 mins.