Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Dry Stout


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
12. Jan 2013
(Opd. 8. Jun 2013)


Stilart:
DK 2011 -> 8A - Dry Stout


Volumen: 10 L
Boil Volumen: 16 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Cara Red 150 50
Chocolate Wheat 150 1100
Munich Malt 150 15
Pale Malt 1900 8
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
East Kent Golding 25 g, 6.4 i 60 min.
East Kent Golding 10 g, 6.4 i 15 min.
East Kent Golding 10 g, 6.4 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?