Bryglog for:
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2019 -> 9E - Imperial stout
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Inkl. karb.sukker %Vol:
Samlet malt-mængde: g
Anvendt karboneringssukker: g
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2019 -> 9E - Imperial stout
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Inkl. karb.sukker %Vol:
Malt
Samlet beregnet EBC:Chocolate Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Honey | Vægt g, | EBC , | % |
Pale Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Rauch Malt (Peated) | Vægt g, | EBC , | % |
Liquid Dark Extract | Vægt g, | EBC , | % |
Liquid Black Extract | Vægt g, | EBC , | % |
Brown Sugar | Vægt g, | EBC , | % |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Simcoe | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
Simcoe | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
Simcoe | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
Simcoe | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. |
Gær
Danstar Nottingham | pk |
Danstar Windsor | pk |
Mæsketider
°C | min. |
Karbonering
Anvendt karboneringssukker: g