Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2019 -> 9E - Imperial stout


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Inkl. karb.sukker %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Honey Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Rauch Malt (Peated) Vægt g, EBC , %
Liquid Dark Extract Vægt g, EBC , %
Liquid Black Extract Vægt g, EBC , %
Brown Sugar Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Danstar Nottingham pk
Danstar Windsor pk

Mæsketider


°C min.

Karbonering


Anvendt karboneringssukker: g