Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Ginger Beer


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 18. Oct 2015
(Senest opdateret: 31. Jul 2016)


Stilart: DK 2011 -> 13A - Frugt/Grønsagsøl


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara-hell 800 g, 25 EBC, % af total
Pilsner Malt 2700 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hersbrucker 100 g, 2.2 i 60 min.

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


200g ingefær lige med i mæskningen

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
23. februar 2025
Landsdækkende
24. februar 2025
Rødovre
25. februar 2025
Holstebro
26. februar 2025
Frederikssund
27. februar 2025
København Nord
27. februar 2025
Skanderborg
28. februar 2025
Køge
28. februar 2025
Thisted
04. marts 2025
Østfyn
04. marts 2025
Herning