Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Ginger Beer


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 18. Oct 2015
(Senest opdateret: 31. Jul 2016)


Stilart: DK 2011 -> 13A - Frugt/Grønsagsøl


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara-hell 800 g, 25 EBC, % af total
Pilsner Malt 2700 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hersbrucker 100 g, 2.2 i 60 min.

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


200g ingefær lige med i mæskningen

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
22. januar 2025
Landsdækkende
23. januar 2025
Rødovre
23. januar 2025
Helsingør
23. januar 2025
Randers
25. januar 2025
Frederikssund
25. januar 2025
Aalborg
25. januar 2025
Horsens
25. januar 2025
Haderslev
25. januar 2025
Aabenraa
27. januar 2025
Varde