Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Ginger Beer
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
18. Oct 2015
(Opd. 31. Jul 2016)
Stilart:
DK 2011
13A - Frugt/Grønsagsøl
DK 2011

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()Type | Gram | EBC | % af total |
---|---|---|---|
Cara-hell | 800 | 25 | |
Pilsner Malt | 2700 | 3 | |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hersbrucker | 100 g, | 2.2 %α | i 60 min. |
Mæsketider
68 °C i 60 mins.
Tekst
200g ingefær lige med i mæskningen