Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Ginger Beer


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
18. Oct 2015
(Opd. 31. Jul 2016)


Stilart:
DK 2011 -> 13A - Frugt/Grønsagsøl


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Cara-hell 800 25
Pilsner Malt 2700 3
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hersbrucker 100 g, 2.2 i 60 min.

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


200g ingefær lige med i mæskningen

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?