Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Ginger Beer
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 18. Oct 2015
(Senest opdateret: 31. Jul 2016)
Stilart: DK 2011
13A - Frugt/Grønsagsøl

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften

Malt
Samlet beregnet EBC: ()Cara-hell | 800 g, | 25 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 2700 g, | 3 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Hersbrucker | 100 g, | 2.2 %α | i 60 min. |
Mæsketider
68 °C i 60 mins.
Tekst
200g ingefær lige med i mæskningen