Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Hyben 2


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 24. Nov 2013
(Senest opdateret: 29. Mar 2014)


Stilart: DK 2011 -> 13A - Frugt/Grønsagsøl


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 68 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Munich Malt 1000 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 3400 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Challenger 20 g, 8 i 60 min.
Northern Brewer 28 g, 9.2 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


100 g Hyben

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Denne gang er der anvendt tørrede hybenskaller, tilsat ved humlekogningens start.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
05. februar 2025
Ringsted
07. februar 2025
Sønderborg
07. februar 2025
Slagelse
11. februar 2025
Silkeborg
11. februar 2025
Roskilde
13. februar 2025
Haslev
19. februar 2025
Odense
19. februar 2025
Hillerød
19. februar 2025
Svendborg
19. februar 2025
Aarhus