Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Hyben 2
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 24. Nov 2013
(Senest opdateret: 29. Mar 2014)
Stilart: DK 2011 13A - Frugt/Grønsagsøl
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 68 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Munich Malt | 1000 g, | 15 EBC, | % af total |
Pale Malt | 3400 g, | 4 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Challenger | 20 g, | 8 %α | i 60 min. |
Northern Brewer | 28 g, | 9.2 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Krydderier
100 g Hyben
Mæsketider
68 °C i 60 mins.
Tekst
Denne gang er der anvendt tørrede hybenskaller, tilsat ved humlekogningens start.