Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Hyben 2


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 24. Nov 2013
(Senest opdateret: 29. Mar 2014)


Stilart: DK 2011 -> 13A - Frugt/Grønsagsøl


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 68 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Munich Malt 1000 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 3400 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Challenger 20 g, 8 i 60 min.
Northern Brewer 28 g, 9.2 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


100 g Hyben

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Denne gang er der anvendt tørrede hybenskaller, tilsat ved humlekogningens start.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
26. marts 2025
Frederikssund
26. marts 2025
Landsdækkende
27. marts 2025
Aabenraa
27. marts 2025
Skanderborg
28. marts 2025
Næstved
29. marts 2025
Køge
29. marts 2025
Amager
01. april 2025
Herning
04. april 2025
Sønderborg
04. april 2025
Roskilde