Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Hyben 2


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 24. Nov 2013
(Senest opdateret: 29. Mar 2014)


Stilart: DK 2011 -> 13A - Frugt/Grønsagsøl


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 68 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Munich Malt 1000 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 3400 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Challenger 20 g, 8 i 60 min.
Northern Brewer 28 g, 9.2 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


100 g Hyben

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Denne gang er der anvendt tørrede hybenskaller, tilsat ved humlekogningens start.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster