Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Hyben 2


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
24. Nov 2013
(Opd. 29. Mar 2014)


Stilart:
DK 2011 -> 13A - Frugt/Grønsagsøl


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 68 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Munich Malt 1000 15
Pale Malt 3400 4
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Challenger 20 g, 8 i 60 min.
Northern Brewer 28 g, 9.2 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


100 g Hyben

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Denne gang er der anvendt tørrede hybenskaller, tilsat ved humlekogningens start.

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?