Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Jul 2011


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
11. Jun 2011
(Opd. 26. Nov 2011)


Stilart:
DK 2010 -> 4F - Amerikansk Pale Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 58 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Cara Red 1000 8
Flaked Oats 400 4
Munich Malt 1000 6
Pale Malt 2500 8
Pilsner Malt 1000 4
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Nugget 5 g, 14.2 i 60 min.
Saaz 21 g, 3.5 i 60 min.
Simcoe 15 g, 12.2 i 10 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


1.5 g Chili
250 g Appelsin

Mæsketider


68 °C i 70 mins.
76 °C i 5 mins.

Tekst


3 hele appelsiner og chili kogte med de sidste 10 minutter af humlekogningen.

Chilien er tørret piri-piri.

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?