Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Jul 2011


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 11. Jun 2011
(Senest opdateret: 26. Nov 2011)


Stilart: DK 2010 -> 4F - Amerikansk Pale Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 58 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Red 1000 g, 8 EBC, % af total
Flaked Oats 400 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 1000 g, 6 EBC, % af total
Pale Malt 2500 g, 8 EBC, % af total
Pilsner Malt 1000 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Nugget 5 g, 14.2 i 60 min.
Saaz 21 g, 3.5 i 60 min.
Simcoe 15 g, 12.2 i 10 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


1.5 g Chili
250 g Appelsin

Mæsketider


68 °C i 70 mins.
76 °C i 5 mins.

Tekst


3 hele appelsiner og chili kogte med de sidste 10 minutter af humlekogningen.

Chilien er tørret piri-piri.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
29 januar 2021 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg
29 januar 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Slagelse
30 januar 2021 - 14:30 til 19:00
Lokalafdeling Brønderslev
4 februar 2021 - 00:00 til 00:00
Lokalafdeling Køge
8 februar 2021 - 19:00 til 21:30
Lokalafdeling Roskilde
9 februar 2021 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Middelfart
10 februar 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Maribo
11 februar 2021 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev
12 februar 2021 - 19:00 til 20:30
Lokalafdeling Fredericia
17 februar 2021 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Svendborg