Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Jul 2011
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
11. Jun 2011
(Opd. 26. Nov 2011)
Stilart:
DK 2010
4F - Amerikansk Pale Ale
DK 2010
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 58 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()| Type | Gram | EBC | % af total |
|---|---|---|---|
| Cara Red | 1000 | 8 | |
| Flaked Oats | 400 | 4 | |
| Munich Malt | 1000 | 6 | |
| Pale Malt | 2500 | 8 | |
| Pilsner Malt | 1000 | 4 | |
| Samlet malt-mængde | g | ||
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
| Nugget | 5 g, | 14.2 %α | i 60 min. |
| Saaz | 21 g, | 3.5 %α | i 60 min. |
| Simcoe | 15 g, | 12.2 %α | i 10 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Krydderier
1.5 g Chili
250 g Appelsin
Mæsketider
68 °C i 70 mins.
76 °C i 5 mins.
Tekst
3 hele appelsiner og chili kogte med de sidste 10 minutter af humlekogningen.
Chilien er tørret piri-piri.
Chilien er tørret piri-piri.
