Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Jul 2011
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 11. Jun 2011
(Senest opdateret: 26. Nov 2011)
Stilart: DK 2010 4F - Amerikansk Pale Ale
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 58 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Cara Red | 1000 g, | 8 EBC, | % af total |
Flaked Oats | 400 g, | 4 EBC, | % af total |
Munich Malt | 1000 g, | 6 EBC, | % af total |
Pale Malt | 2500 g, | 8 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 1000 g, | 4 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Nugget | 5 g, | 14.2 %α | i 60 min. |
Saaz | 21 g, | 3.5 %α | i 60 min. |
Simcoe | 15 g, | 12.2 %α | i 10 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Krydderier
1.5 g Chili
250 g Appelsin
Mæsketider
68 °C i 70 mins.
76 °C i 5 mins.
Tekst
3 hele appelsiner og chili kogte med de sidste 10 minutter af humlekogningen.
Chilien er tørret piri-piri.
Chilien er tørret piri-piri.