Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Jul 2011


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 11. Jun 2011
(Senest opdateret: 26. Nov 2011)


Stilart: DK 2010 -> 4F - Amerikansk Pale Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 58 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Red 1000 g, 8 EBC, % af total
Flaked Oats 400 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 1000 g, 6 EBC, % af total
Pale Malt 2500 g, 8 EBC, % af total
Pilsner Malt 1000 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Nugget 5 g, 14.2 i 60 min.
Saaz 21 g, 3.5 i 60 min.
Simcoe 15 g, 12.2 i 10 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


1.5 g Chili
250 g Appelsin

Mæsketider


68 °C i 70 mins.
76 °C i 5 mins.

Tekst


3 hele appelsiner og chili kogte med de sidste 10 minutter af humlekogningen.

Chilien er tørret piri-piri.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. december 2024
Skagen
31. december 2024
Fredericia
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn