Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Jul 2012


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 18. Oct 2012
(Senest opdateret: 13. Nov 2012)


Stilart: DK 2010 -> 4F - Amerikansk Pale Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Flaked Oats 400 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 1700 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 2000 g, 8 EBC, % af total
Pilsner Malt 1000 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Saaz 40 g, 4.2 i 60 min.
Simcoe 15 g, 12.2 i 15 min.
Simcoe 15 g, 12.2 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


275 g Appelsin
100 g Gran - friske skud

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


50g Gran tilsat i 30 minutter, 50g Gran tilsat i 15 minutter
Appelsinerne hakkes groft og koger med i 15 minutter

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
19. april 2025
Aarhus
22. april 2025
Odense
22. april 2025
Østfyn
24. april 2025
Skanderborg
25. april 2025
Skagen
25. april 2025
Næstved
26. april 2025
Landsdækkende
26. april 2025
Horsens
26. april 2025
Frederikshavn
27. april 2025
Landsdækkende