Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Jul 2012


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 18. Oct 2012
(Senest opdateret: 13. Nov 2012)


Stilart: DK 2010 -> 4F - Amerikansk Pale Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Flaked Oats 400 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 1700 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 2000 g, 8 EBC, % af total
Pilsner Malt 1000 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Saaz 40 g, 4.2 i 60 min.
Simcoe 15 g, 12.2 i 15 min.
Simcoe 15 g, 12.2 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


275 g Appelsin
100 g Gran - friske skud

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


50g Gran tilsat i 30 minutter, 50g Gran tilsat i 15 minutter
Appelsinerne hakkes groft og koger med i 15 minutter

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster