Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Jul 2012
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 18. Oct 2012
(Senest opdateret: 13. Nov 2012)
Stilart: DK 2010 4F - Amerikansk Pale Ale
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Flaked Oats | 400 g, | 4 EBC, | % af total |
Munich Malt | 1700 g, | 15 EBC, | % af total |
Pale Malt | 2000 g, | 8 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 1000 g, | 4 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Saaz | 40 g, | 4.2 %α | i 60 min. |
Simcoe | 15 g, | 12.2 %α | i 15 min. |
Simcoe | 15 g, | 12.2 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Krydderier
275 g Appelsin
100 g Gran - friske skud
Mæsketider
68 °C i 60 mins.
Tekst
50g Gran tilsat i 30 minutter, 50g Gran tilsat i 15 minutter
Appelsinerne hakkes groft og koger med i 15 minutter
Appelsinerne hakkes groft og koger med i 15 minutter