Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Modern Sauvin


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 2. Oct 2017
(Senest opdateret: 14. Dec 2017)


Stilart: DK 2015 -> 8E - Moderne Porter og Stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 350 g, 1200 EBC, % af total
Dark Wheat 200 g, 15 EBC, % af total
Flaked Oats 300 g, 4 EBC, % af total
Pale Malt 2600 g, 6 EBC, % af total
Vienna 1800 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Mosaic 50 g, 11.8 i 60 min.
Nelson Sauvin 50 g, 11.9 i 30 min.
Nelson Sauvin 50 g, 11.9 i 1 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Brygbarens bud på en vinder til Fynske Mesterskaber i Håndbryg 2017, Porter/Stout kategorien!

De 200g Chokolade Malt er tilsat de sidste 10 minutter af mæskningen.

1 minuts humlen er tilsat under nedkøling ved 90C

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
12. oktober 2024
Frederikshavn
12. oktober 2024
Frederikshavn
15. oktober 2024
Roskilde
15. oktober 2024
Esbjerg
16. oktober 2024
Odense
16. oktober 2024
Svendborg
18. oktober 2024
Sønderborg
19. oktober 2024
Bornholm
20. oktober 2024
Landsdækkende
21. oktober 2024
København Nord