Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Modern Sauvin
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
2. Oct 2017
(Opd. 14. Dec 2017)
Stilart:
DK 2015
8E - Moderne Porter og Stout
DK 2015
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()| Type | Gram | EBC | % af total |
|---|---|---|---|
| Chocolate Malt | 350 | 1200 | |
| Dark Wheat | 200 | 15 | |
| Flaked Oats | 300 | 4 | |
| Pale Malt | 2600 | 6 | |
| Vienna | 1800 | 8 | |
| Samlet malt-mængde | g | ||
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
| Mosaic | 50 g, | 11.8 %α | i 60 min. |
| Nelson Sauvin | 50 g, | 11.9 %α | i 30 min. |
| Nelson Sauvin | 50 g, | 11.9 %α | i 1 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Mæsketider
68 °C i 60 mins.
Tekst
Brygbarens bud på en vinder til Fynske Mesterskaber i Håndbryg 2017, Porter/Stout kategorien!
De 200g Chokolade Malt er tilsat de sidste 10 minutter af mæskningen.
1 minuts humlen er tilsat under nedkøling ved 90C
De 200g Chokolade Malt er tilsat de sidste 10 minutter af mæskningen.
1 minuts humlen er tilsat under nedkøling ved 90C
