Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Modern Sauvin


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 2. Oct 2017
(Senest opdateret: 14. Dec 2017)


Stilart: DK 2015 -> 8E - Moderne Porter og Stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 350 g, 1200 EBC, % af total
Dark Wheat 200 g, 15 EBC, % af total
Flaked Oats 300 g, 4 EBC, % af total
Pale Malt 2600 g, 6 EBC, % af total
Vienna 1800 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Mosaic 50 g, 11.8 i 60 min.
Nelson Sauvin 50 g, 11.9 i 30 min.
Nelson Sauvin 50 g, 11.9 i 1 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Brygbarens bud på en vinder til Fynske Mesterskaber i Håndbryg 2017, Porter/Stout kategorien!

De 200g Chokolade Malt er tilsat de sidste 10 minutter af mæskningen.

1 minuts humlen er tilsat under nedkøling ved 90C

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
31. december 2024
Fredericia
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn
11. januar 2025
Bornholm