Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Modern Sauvin


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 2. Oct 2017
(Senest opdateret: 14. Dec 2017)


Stilart: DK 2015 -> 8E - Moderne Porter og Stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 350 g, 1200 EBC, % af total
Dark Wheat 200 g, 15 EBC, % af total
Flaked Oats 300 g, 4 EBC, % af total
Pale Malt 2600 g, 6 EBC, % af total
Vienna 1800 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Mosaic 50 g, 11.8 i 60 min.
Nelson Sauvin 50 g, 11.9 i 30 min.
Nelson Sauvin 50 g, 11.9 i 1 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Brygbarens bud på en vinder til Fynske Mesterskaber i Håndbryg 2017, Porter/Stout kategorien!

De 200g Chokolade Malt er tilsat de sidste 10 minutter af mæskningen.

1 minuts humlen er tilsat under nedkøling ved 90C

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. juli 2024
Amager
03. august 2024
Bornholm
03. august 2024
Odense
04. august 2024
Køge
10. august 2024
Varde
10. august 2024
Frederikshavn
11. august 2024
Landsdækkende
13. august 2024
Silkeborg
14. august 2024
Odense
14. august 2024
Frederikssund