Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Modern Sauvin
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 2. Oct 2017
(Senest opdateret: 14. Dec 2017)
Stilart: DK 2015 8E - Moderne Porter og Stout
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Chocolate Malt | 350 g, | 1200 EBC, | % af total |
Dark Wheat | 200 g, | 15 EBC, | % af total |
Flaked Oats | 300 g, | 4 EBC, | % af total |
Pale Malt | 2600 g, | 6 EBC, | % af total |
Vienna | 1800 g, | 8 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Mosaic | 50 g, | 11.8 %α | i 60 min. |
Nelson Sauvin | 50 g, | 11.9 %α | i 30 min. |
Nelson Sauvin | 50 g, | 11.9 %α | i 1 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Mæsketider
68 °C i 60 mins.
Tekst
Brygbarens bud på en vinder til Fynske Mesterskaber i Håndbryg 2017, Porter/Stout kategorien!
De 200g Chokolade Malt er tilsat de sidste 10 minutter af mæskningen.
1 minuts humlen er tilsat under nedkøling ved 90C
De 200g Chokolade Malt er tilsat de sidste 10 minutter af mæskningen.
1 minuts humlen er tilsat under nedkøling ved 90C