Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Terrasse Øl


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 31. Jul 2016
(Seneste rettet: 1. Aug 2016)


Stilart: DK 2011 -> 4E - Amerikansk Pale Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Dark Wheat 500 g, 16 EBC, % af total
Munich Malt 800 g, 15 EBC, % af total
Pilsner Malt 2800 g, 4 EBC, % af total
Vienna 500 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 50 g, 12.2 i 60 min.
Cascade 25 g, 4.9 i 15 min.
Cascade 25 g, 4.9 i 0 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
7 juli 2017 - 13:00 til 7 juli 2018 - 23:00
Lokalafdeling Kolding
21 juni 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København
22 juni 2018 - 18:00 til 23:00
Lokalafdeling Randers
23 juni 2018 - 10:00 til 24 juni 2018 - 18:00
Lokalafdeling Svendborg
23 juni 2018 - 13:00 til 17:00
Lokalafdeling Odense C
24 juni 2018 - 13:00 til 19:00
Lokalafdeling Køge
27 juni 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
28 juni 2018 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Kolding
28 juni 2018 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Skanderborg
29 juni 2018 - 15:00 til 18:00
Lokalafdeling Aalborg
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk