Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Terrasse Øl


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 31. Jul 2016
(Senest opdateret: 1. Aug 2016)


Stilart: DK 2011 -> 4E - Amerikansk Pale Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Dark Wheat 500 g, 16 EBC, % af total
Munich Malt 800 g, 15 EBC, % af total
Pilsner Malt 2800 g, 4 EBC, % af total
Vienna 500 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 50 g, 12.2 i 60 min.
Cascade 25 g, 4.9 i 15 min.
Cascade 25 g, 4.9 i 0 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21 september 2020 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Varde
22 september 2020 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Østfyn
22 september 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Ballerup
24 september 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København Nord
24 september 2020 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Skanderborg
25 september 2020 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg
25 september 2020 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Fredericia
26 september 2020 - 13:00 til 18:00
Lokalafdeling Rødovre
26 september 2020 - 14:00 til 00:00
Lokalafdeling Horsens
26 september 2020 - 16:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved