Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Terrasse Øl
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 31. Jul 2016
(Senest opdateret: 1. Aug 2016)
Stilart: DK 2011 4E - Amerikansk Pale Ale
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Dark Wheat | 500 g, | 16 EBC, | % af total |
Munich Malt | 800 g, | 15 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 2800 g, | 4 EBC, | % af total |
Vienna | 500 g, | 7 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Magnum | 50 g, | 12.2 %α | i 60 min. |
Cascade | 25 g, | 4.9 %α | i 15 min. |
Cascade | 25 g, | 4.9 %α | i 0 min. |
Gær
1 pk Safale US-05
Mæsketider
67 °C i 60 mins.