Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Terrasse Øl


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 31. Jul 2016
(Senest opdateret: 1. Aug 2016)


Stilart: DK 2011 -> 4E - Amerikansk Pale Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Dark Wheat 500 g, 16 EBC, % af total
Munich Malt 800 g, 15 EBC, % af total
Pilsner Malt 2800 g, 4 EBC, % af total
Vienna 500 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 50 g, 12.2 i 60 min.
Cascade 25 g, 4.9 i 15 min.
Cascade 25 g, 4.9 i 0 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
18. oktober 2024
Sønderborg
19. oktober 2024
Bornholm
20. oktober 2024
Landsdækkende
21. oktober 2024
København Nord
21. oktober 2024
Køge
22. oktober 2024
Rødovre
23. oktober 2024
København
23. oktober 2024
Viborg
23. oktober 2024
Hjørring
24. oktober 2024
Helsingør