Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Wit
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 15. Apr 2017
(Senest opdateret: 20. Jun 2017)
Stilart: DK 2015 7C - Belgisk Wit
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Flaked Oats | 200 g, | 4 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 3000 g, | 3 EBC, | % af total |
Wheat (Unmaltet) | 900 g, | 10 EBC, | % af total |
Corn | 900 g, | 2 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Cascade | 15 g, | 4.9 %α | i 60 min. |
Mosaic | 10 g, | 11.3 %α | i 15 min. |
Gær
1 pk Safbrew S-33
1 pk Safbrew WB-06
Krydderier
12 g Koriander
900 g Appelsin
Mæsketider
67 °C i 60 mins.
Tekst
Appelsinkød groft hakket og kogt 30min under mæskningen.
Appelsinkrællen skåret fra, koges med humlen 15 min.
Koriander frø, koges med humlen 15 minutter.
Appelsinkrællen skåret fra, koges med humlen 15 min.
Koriander frø, koges med humlen 15 minutter.