Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Wit


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din embalage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 15. Apr 2017
(Seneste rettet: 20. Jun 2017)


Stilart: DK 2015 -> 7C - Belgisk Wit


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Flaked Oats 200 g, 4 EBC, % af total
Pilsner Malt 3000 g, 3 EBC, % af total
Wheat (Unmaltet) 900 g, 10 EBC, % af total
Corn 900 g, 2 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade 15 g, 4.9 i 60 min.
Mosaic 10 g, 11.3 i 15 min.

Gær


1 pk Safbrew S-33
1 pk Safbrew WB-06

Krydderier


12 g Koriander
900 g Appelsin

Mæsketider


67 °C i 60 mins.

Tekst


Appelsinkød groft hakket og kogt 30min under mæskningen.
Appelsinkrællen skåret fra, koges med humlen 15 min.
Koriander frø, koges med humlen 15 minutter.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21 februar 2019 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev
21 februar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Hjørring
21 februar 2019 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Ribe
22 februar 2019 - 00:00 til 00:00
Lokalafdeling Kolding
22 februar 2019 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg
22 februar 2019 - 19:00 til 00:00
Lokalafdeling Thisted
23 februar 2019 - 13:00 til 16:00
Lokalafdeling Vejle
23 februar 2019 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Haderslev
23 februar 2019 - 15:00 til 20:00
Lokalafdeling Brønderslev
23 februar 2019 - 18:00 til 22:30
Lokalafdeling København Nord
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk