Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Wit II


Print
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 29. Jun 2017
(Seneste rettet: 13. Aug 2017)


Stilart: DK 2015 -> 7C - Belgisk Wit


Volumen: 22 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 69 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Flaked Oats 200 g, 4 EBC, % af total
Pilsner Malt 3000 g, 3 EBC, % af total
Wheat (Unmaltet) 900 g, 10 EBC, % af total
Corn 900 g, 2 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade 10 g, 8.5 i 60 min.
Mosaic 10 g, 11.3 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Bavarian Wheat - M20

Krydderier


12 g Koriander
950 g Appelsin

Mæsketider


67 °C i 60 mins.

Tekst


Appelsinkød groft hakket og kogt 30min under mæskningen.
Appelsinkrællen skåret fra, koges med humlen 15 min.
Koriander frø (let knust), koges med humlen 15 minutter.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
16 januar 2018 - 18:30 til 21:00
Lokalafdeling Rødovre
16 januar 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Esbjerg
16 januar 2018 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Odense C
17 januar 2018 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Svendborg
18 januar 2018 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Ribe
18 januar 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Hjørring
19 januar 2018 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Halsnæs
20 januar 2018 - 13:00 til 16:00
Lokalafdeling Vejle
20 januar 2018 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Varde
20 januar 2018 - 14:00 til 00:00
Lokalafdeling Skanderborg
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk