Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Wit II


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 29. Jun 2017
(Seneste rettet: 13. Aug 2017)


Stilart: DK 2015 -> 7C - Belgisk Wit


Volumen: 22 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 69 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Flaked Oats 200 g, 4 EBC, % af total
Pilsner Malt 3000 g, 3 EBC, % af total
Wheat (Unmaltet) 900 g, 10 EBC, % af total
Corn 900 g, 2 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade 10 g, 8.5 i 60 min.
Mosaic 10 g, 11.3 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Bavarian Wheat - M20

Krydderier


12 g Koriander
950 g Appelsin

Mæsketider


67 °C i 60 mins.

Tekst


Appelsinkød groft hakket og kogt 30min under mæskningen.
Appelsinkrællen skåret fra, koges med humlen 15 min.
Koriander frø (let knust), koges med humlen 15 minutter.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
7 juli 2017 - 13:00 til 7 juli 2018 - 23:00
Lokalafdeling Kolding
21 juni 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København
22 juni 2018 - 18:00 til 23:00
Lokalafdeling Randers
23 juni 2018 - 10:00 til 24 juni 2018 - 18:00
Lokalafdeling Svendborg
23 juni 2018 - 13:00 til 17:00
Lokalafdeling Odense C
24 juni 2018 - 13:00 til 19:00
Lokalafdeling Køge
27 juni 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
28 juni 2018 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Kolding
28 juni 2018 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Skanderborg
29 juni 2018 - 15:00 til 18:00
Lokalafdeling Aalborg
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk