Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbaren Wit II
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 29. Jun 2017
(Senest opdateret: 13. Aug 2017)
Stilart: DK 2015 7C - Belgisk Wit
Volumen: 22 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 69 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Flaked Oats | 200 g, | 4 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 3000 g, | 3 EBC, | % af total |
Wheat (Unmaltet) | 900 g, | 10 EBC, | % af total |
Corn | 900 g, | 2 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Cascade | 10 g, | 8.5 %α | i 60 min. |
Mosaic | 10 g, | 11.3 %α | i 15 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s Bavarian Wheat - M20
Krydderier
12 g Koriander
950 g Appelsin
Mæsketider
67 °C i 60 mins.
Tekst
Appelsinkød groft hakket og kogt 30min under mæskningen.
Appelsinkrællen skåret fra, koges med humlen 15 min.
Koriander frø (let knust), koges med humlen 15 minutter.
Appelsinkrællen skåret fra, koges med humlen 15 min.
Koriander frø (let knust), koges med humlen 15 minutter.