Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Wit II


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 29. Jun 2017
(Senest opdateret: 13. Aug 2017)


Stilart: DK 2015 -> 7C - Belgisk Wit


Volumen: 22 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 69 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Flaked Oats 200 g, 4 EBC, % af total
Pilsner Malt 3000 g, 3 EBC, % af total
Wheat (Unmaltet) 900 g, 10 EBC, % af total
Corn 900 g, 2 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade 10 g, 8.5 i 60 min.
Mosaic 10 g, 11.3 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Bavarian Wheat - M20

Krydderier


12 g Koriander
950 g Appelsin

Mæsketider


67 °C i 60 mins.

Tekst


Appelsinkød groft hakket og kogt 30min under mæskningen.
Appelsinkrællen skåret fra, koges med humlen 15 min.
Koriander frø (let knust), koges med humlen 15 minutter.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21 september 2020 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Varde
22 september 2020 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Østfyn
22 september 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Ballerup
24 september 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København Nord
24 september 2020 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Skanderborg
25 september 2020 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg
25 september 2020 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Fredericia
26 september 2020 - 13:00 til 18:00
Lokalafdeling Rødovre
26 september 2020 - 14:00 til 00:00
Lokalafdeling Horsens
26 september 2020 - 16:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved