Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Wit II


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din embalage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 29. Jun 2017
(Seneste rettet: 13. Aug 2017)


Stilart: DK 2015 -> 7C - Belgisk Wit


Volumen: 22 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 69 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Flaked Oats 200 g, 4 EBC, % af total
Pilsner Malt 3000 g, 3 EBC, % af total
Wheat (Unmaltet) 900 g, 10 EBC, % af total
Corn 900 g, 2 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade 10 g, 8.5 i 60 min.
Mosaic 10 g, 11.3 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Bavarian Wheat - M20

Krydderier


12 g Koriander
950 g Appelsin

Mæsketider


67 °C i 60 mins.

Tekst


Appelsinkød groft hakket og kogt 30min under mæskningen.
Appelsinkrællen skåret fra, koges med humlen 15 min.
Koriander frø (let knust), koges med humlen 15 minutter.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
25 september 2018 - 18:45 til 21:30
Lokalafdeling Ribe
25 september 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Østfyn
25 september 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Holstebro
26 september 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
26 september 2018 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Århus C
27 september 2018 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Varde
27 september 2018 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Kolding
27 september 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København Nord
27 september 2018 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Skanderborg
28 september 2018 - 19:00 til 27 september 2018 - 23:00
Lokalafdeling Slagelse
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk