Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Wit II


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 29. Jun 2017
(Senest opdateret: 13. Aug 2017)


Stilart: DK 2015 -> 7C - Belgisk Wit


Volumen: 22 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 69 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Flaked Oats 200 g, 4 EBC, % af total
Pilsner Malt 3000 g, 3 EBC, % af total
Wheat (Unmaltet) 900 g, 10 EBC, % af total
Corn 900 g, 2 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade 10 g, 8.5 i 60 min.
Mosaic 10 g, 11.3 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Bavarian Wheat - M20

Krydderier


12 g Koriander
950 g Appelsin

Mæsketider


67 °C i 60 mins.

Tekst


Appelsinkød groft hakket og kogt 30min under mæskningen.
Appelsinkrællen skåret fra, koges med humlen 15 min.
Koriander frø (let knust), koges med humlen 15 minutter.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
19 juni 2021 - 12:30 til 17:00
Lokalafdeling Horsens
19 juni 2021 - 13:00 til 17:00
Lokalafdeling Halsnæs
19 juni 2021 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Aalborg
19 juni 2021 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Frederikshavn
24 juni 2021 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Fredericia
24 juni 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Skanderborg
25 juni 2021 - 17:30 til 23:59
Lokalafdeling Holstebro
25 juni 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Bornholm
26 juni 2021 - 14:00 til 19:00
Lokalafdeling Roskilde
26 juni 2021 - 16:00 til 20:00
Lokalafdeling Rødovre