Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbaren Wit II


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
29. Jun 2017
(Opd. 13. Aug 2017)


Stilart:
DK 2015 -> 7C - Belgisk Wit


Volumen: 22 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 69 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Flaked Oats 200 4
Pilsner Malt 3000 3
Wheat (Unmaltet) 900 10
Corn 900 2
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade 10 g, 8.5 i 60 min.
Mosaic 10 g, 11.3 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Bavarian Wheat - M20

Krydderier


12 g Koriander
950 g Appelsin

Mæsketider


67 °C i 60 mins.

Tekst


Appelsinkød groft hakket og kogt 30min under mæskningen.
Appelsinkrællen skåret fra, koges med humlen 15 min.
Koriander frø (let knust), koges med humlen 15 minutter.

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?