Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbarens Hyben


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 16. Sep 2012
(Senest opdateret: 19. Oct 2012)


Volumen: 10 L
Boil Volumen: 16 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Munich Malt 500 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 1700 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Saaz 20 g, 4.1 i 60 min.
Northern Brewer 10 g, 9.2 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


100 g Hyben

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Hyben er tilsat sammen med malten. Kogte med i alle 60 minutter.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21. november 2024
Haslev
21. november 2024
Helsingør
22. november 2024
Skagen
22. november 2024
Birkerod
22. november 2024
Næstved
22. november 2024
Hjørring
23. november 2024
Viborg
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro