Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbarens Hyben


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 16. Sep 2012
(Senest opdateret: 19. Oct 2012)


Volumen: 10 L
Boil Volumen: 16 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Munich Malt 500 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 1700 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Saaz 20 g, 4.1 i 60 min.
Northern Brewer 10 g, 9.2 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


100 g Hyben

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Hyben er tilsat sammen med malten. Kogte med i alle 60 minutter.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster