Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbarens Hyben


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 16. Sep 2012
(Senest opdateret: 19. Oct 2012)


Volumen: 10 L
Boil Volumen: 16 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Munich Malt 500 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 1700 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Saaz 20 g, 4.1 i 60 min.
Northern Brewer 10 g, 9.2 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


100 g Hyben

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Hyben er tilsat sammen med malten. Kogte med i alle 60 minutter.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
20. april 2024
Amager
20. april 2024
Brønderslev
22. april 2024
Østfyn
23. april 2024
Ringsted
24. april 2024
Frederikssund
25. april 2024
Næstved
25. april 2024
Helsingør
25. april 2024
Ribe
25. april 2024
Skanderborg
26. april 2024
Thisted