Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbarens Hyben
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
16. Sep 2012
(Opd. 19. Oct 2012)
Volumen: 10 L
Boil Volumen: 16 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()Type | Gram | EBC | % af total |
---|---|---|---|
Munich Malt | 500 | 15 | |
Pale Malt | 1700 | 4 | |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Saaz | 20 g, | 4.1 %α | i 60 min. |
Northern Brewer | 10 g, | 9.2 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Krydderier
100 g Hyben
Mæsketider
68 °C i 60 mins.
Tekst
Hyben er tilsat sammen med malten. Kogte med i alle 60 minutter.