Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Brygbarens Hyben
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 16. Sep 2012
(Senest opdateret: 19. Oct 2012)
Volumen: 10 L
Boil Volumen: 16 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Munich Malt | 500 g, | 15 EBC, | % af total |
Pale Malt | 1700 g, | 4 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Saaz | 20 g, | 4.1 %α | i 60 min. |
Northern Brewer | 10 g, | 9.2 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Krydderier
100 g Hyben
Mæsketider
68 °C i 60 mins.
Tekst
Hyben er tilsat sammen med malten. Kogte med i alle 60 minutter.