Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Brygbarens Mekanik


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 17. Jul 2014
(Senest opdateret: 7. Sep 2014)


Stilart: DK 2011 -> 4D - Engelsk Golden Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Aroma 50 g, 350 EBC, % af total
Flaked Oats 150 g, 4 EBC, % af total
Pilsner Malt 2800 g, 3 EBC, % af total
Vienna 200 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Chinook 10 g, 11.8 i 60 min.
Northern Brewer 15 g, 9.8 i 15 min.
Citra 10 g, 14 i 15 min.
Northern Brewer 15 g, 9.8 i 5 min.
Citra 10 g, 14 i 5 min.
Northern Brewer 70 g, 9.8 til tørhumling

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Ønsket CO2 volumen er 2,3

Tørhumlet i 7 dage

Udgangpunktet til denne øl var en smagning med Jonas fra Syndikatet. Jeg fik opskriften på "Mekanikeren", og har rettet en del i opskriften, da jeg ikke lige havde ingredienserne hjemme. Derudover ville jeg prøve at gøre den ½% point lavere i alkoholstyrke.

Alt i alt endte det ud med en noget andet opskrift end den originale Mekaniker...

http://www.syndikatet.dk/mekanikeren.html

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster