Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Bryllups bryg - Liquorice Stout
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
18. Jul 2020
(Opd. 10. Oct 2020)
Stilart:
DK 2019
13E - Andre tilsætninger
DK 2019

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 63 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()Type | Gram | EBC | % af total |
---|---|---|---|
Chocolate Malt | 600 | 900 | |
Flaked Oats | 400 | 4 | |
Pale Malt | 2400 | 6 | |
Vienna | 1800 | 8 | |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings | 70 g, | 3.7 %α | i 60 min. |
Goldings | 30 g, | 3.7 %α | i 10 min. |
Gær
1 pk Safale US-05
Krydderier
20 g Lakrids - Engelsk
Mæsketider
68 °C i 60 mins.
76 °C i 10 mins.
Tekst
Brygget til AK og Franks bryllup 19. september 2020. Tillykke!
Grundøllen er porter
Lakridsen er tilsat sammen med aroma humlen og er "Sallos Original"
Grundøllen er porter
Lakridsen er tilsat sammen med aroma humlen og er "Sallos Original"