Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Bryllups bryg - Liquorice Stout
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 18. Jul 2020
(Senest opdateret: 10. Oct 2020)
Stilart: DK 2019 13E - Andre tilsætninger
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 63 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Chocolate Malt | 600 g, | 900 EBC, | % af total |
Flaked Oats | 400 g, | 4 EBC, | % af total |
Pale Malt | 2400 g, | 6 EBC, | % af total |
Vienna | 1800 g, | 8 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Goldings | 70 g, | 3.7 %α | i 60 min. |
Goldings | 30 g, | 3.7 %α | i 10 min. |
Gær
1 pk Safale US-05
Krydderier
20 g Lakrids - Engelsk
Mæsketider
68 °C i 60 mins.
76 °C i 10 mins.
Tekst
Brygget til AK og Franks bryllup 19. september 2020. Tillykke!
Grundøllen er porter
Lakridsen er tilsat sammen med aroma humlen og er "Sallos Original"
Grundøllen er porter
Lakridsen er tilsat sammen med aroma humlen og er "Sallos Original"