Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Bryllups bryg - Liquorice Stout


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 18. Jul 2020
(Senest opdateret: 10. Oct 2020)


Stilart: DK 2019 -> 13E - Andre tilsætninger


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 63 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 600 g, 900 EBC, % af total
Flaked Oats 400 g, 4 EBC, % af total
Pale Malt 2400 g, 6 EBC, % af total
Vienna 1800 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 70 g, 3.7 i 60 min.
Goldings 30 g, 3.7 i 10 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Krydderier


20 g Lakrids - Engelsk

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
76 °C i 10 mins.

Tekst


Brygget til AK og Franks bryllup 19. september 2020. Tillykke!

Grundøllen er porter
Lakridsen er tilsat sammen med aroma humlen og er "Sallos Original"

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
22 januar 2022 - 14:00 til 18:00
Lokalafdeling Aalborg
22 januar 2022 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Varde
22 januar 2022 - 19:00 til 23:00
Lokalafdeling Aabenraa
24 januar 2022 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Østfyn
25 januar 2022 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Holstebro
27 januar 2022 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
28 januar 2022 - 19:00 til 23:00
Lokalafdeling Thisted
28 januar 2022 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Slagelse
29 januar 2022 - 13:00 til 16:00
Lokalafdeling Vejle
29 januar 2022 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Horsens