Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Bryllups bryg - Liquorice Stout


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 18. Jul 2020
(Senest opdateret: 10. Oct 2020)


Stilart: DK 2019 -> 13E - Andre tilsætninger


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 63 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 600 g, 900 EBC, % af total
Flaked Oats 400 g, 4 EBC, % af total
Pale Malt 2400 g, 6 EBC, % af total
Vienna 1800 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 70 g, 3.7 i 60 min.
Goldings 30 g, 3.7 i 10 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Krydderier


20 g Lakrids - Engelsk

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
76 °C i 10 mins.

Tekst


Brygget til AK og Franks bryllup 19. september 2020. Tillykke!

Grundøllen er porter
Lakridsen er tilsat sammen med aroma humlen og er "Sallos Original"

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
24 september 2021 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg
24 september 2021 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Halsnæs
25 september 2021 - 12:00 til 21:00
Lokalafdeling Holstebro
25 september 2021 - 13:00 til 16:00
Lokalafdeling Vejle
25 september 2021 - 13:30 til 17:00
Lokalafdeling Frederikshavn
25 september 2021 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Horsens
25 september 2021 - 16:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
25 september 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Bornholm
25 september 2021 - 19:00 til 23:00
Lokalafdeling Aabenraa
28 september 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Holstebro