Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Chilli-Vanilli-Stout
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 16. Jan 2015
(Senest opdateret: 5. Jun 2015)
Stilart: DK 2011 13E - Andre Tilsætninger
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Chocolate Malt | 600 g, | 1200 EBC, | % af total |
Pale Malt | 2400 g, | 6 EBC, | % af total |
Vienna | 1800 g, | 8 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Challenger | 35 g, | 8 %α | i 60 min. |
Aurora | 30 g, | 8.5 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Krydderier
1.5 g Chili
3 g Vanillestang
Mæsketider
68 °C i 60 mins.
Tekst
Chilien er tørret Piri-Piri (ret stærk)
Chili og Vanilje koger med under hele humlekogningen.
Chili og Vanilje koger med under hele humlekogningen.