Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Chilli-Vanilli-Stout


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din embalage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 16. Jan 2015
(Seneste rettet: 5. Jun 2015)


Stilart: DK 2011 -> 13E - Andre Tilsætninger


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 600 g, 1200 EBC, % af total
Pale Malt 2400 g, 6 EBC, % af total
Vienna 1800 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Challenger 35 g, 8 i 60 min.
Aurora 30 g, 8.5 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


1.5 g Chili
3 g Vanillestang

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Chilien er tørret Piri-Piri (ret stærk)

Chili og Vanilje koger med under hele humlekogningen.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
20 oktober 2018 - 11:00 til 19:00
Lokalafdeling Vordingborg
20 oktober 2018 - 12:30 til 16:30
Lokalafdeling Vejle
20 oktober 2018 - 14:30 til 20:00
Lokalafdeling Brønderslev
23 oktober 2018 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Rødovre
23 oktober 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Vordingborg
25 oktober 2018 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Kolding
25 oktober 2018 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling København Nord
25 oktober 2018 - 19:00 til 23:00
Lokalafdeling Fredericia
25 oktober 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København
25 oktober 2018 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Skanderborg
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk