Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Chilli-Vanilli-Stout


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 16. Jan 2015
(Senest opdateret: 5. Jun 2015)


Stilart: DK 2011 -> 13E - Andre Tilsætninger


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 600 g, 1200 EBC, % af total
Pale Malt 2400 g, 6 EBC, % af total
Vienna 1800 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Challenger 35 g, 8 i 60 min.
Aurora 30 g, 8.5 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


1.5 g Chili
3 g Vanillestang

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Chilien er tørret Piri-Piri (ret stærk)

Chili og Vanilje koger med under hele humlekogningen.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
23. februar 2025
Landsdækkende
24. februar 2025
Rødovre
25. februar 2025
Holstebro
26. februar 2025
Frederikssund
27. februar 2025
København Nord
27. februar 2025
Skanderborg
28. februar 2025
Køge
28. februar 2025
Thisted
04. marts 2025
Østfyn
04. marts 2025
Herning