Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Cockroach King - Imp. Stout
Opskrift lavet af: Brian Nykjær, 9. Jan 2021
(Senest opdateret: 9. Jan 2021)
Stilart: DK 2019 9E - Imperial stout
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 23 L
Effektivitet: 80 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Chocolate Malt | 270 g, | 800 EBC, | % af total |
Flaked Oats | 800 g, | 4 EBC, | % af total |
Maris Otter Pale Malt | 3500 g, | 5 EBC, | % af total |
Munich Malt | 1600 g, | 20 EBC, | % af total |
Roasted Barley | 270 g, | 1100 EBC, | % af total |
Smoked Malt | 100 g, | 6 EBC, | % af total |
Special B | 220 g, | 230 EBC, | % af total |
Wheat Malt | 1600 g, | 3 EBC, | % af total |
Cara Gold | 220 g, | 120 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Warrior | 40 g, | 17.2 %α | i 60 min. |
Williamette | 40 g, | 5.2 %α | i 20 min. |
Gær
1 pk 1318 London Ale III
Mæsketider
67 °C i 60 mins.
Tekst
Dele af pale ale malten kan erstattes med dry malt ekstrakt og tilsættes ved en omstikning. På denne måde sikre man at gæren kan følge med. Husk i så fald at bruge det mindre volume i det oprindelig batch (-2liter til at starte med, +2 liter inklusive spraymalt).