Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Cockroach King - Imp. Stout


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Brian Nykjær
9. Jan 2021
(Opd. 9. Jan 2021)


Stilart:
DK 2019 -> 9E - Imperial stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 23 L
Effektivitet: 80 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Chocolate Malt 270 800
Flaked Oats 800 4
Maris Otter Pale Malt 3500 5
Munich Malt 1600 20
Roasted Barley 270 1100
Smoked Malt 100 6
Special B 220 230
Wheat Malt 1600 3
Cara Gold 220 120
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Warrior 40 g, 17.2 i 60 min.
Williamette 40 g, 5.2 i 20 min.

Gær


1 pk 1318 London Ale III

Mæsketider


67 °C i 60 mins.

Tekst


Dele af pale ale malten kan erstattes med dry malt ekstrakt og tilsættes ved en omstikning. På denne måde sikre man at gæren kan følge med. Husk i så fald at bruge det mindre volume i det oprindelig batch (-2liter til at starte med, +2 liter inklusive spraymalt).

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?