Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Cockroach King - Imp. Stout
Opskrift lavet af: Brian Nykjær
9. Jan 2021
(Opd. 9. Jan 2021)
Stilart:
DK 2019
9E - Imperial stout
DK 2019

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 23 L
Effektivitet: 80 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()Type | Gram | EBC | % af total |
---|---|---|---|
Chocolate Malt | 270 | 800 | |
Flaked Oats | 800 | 4 | |
Maris Otter Pale Malt | 3500 | 5 | |
Munich Malt | 1600 | 20 | |
Roasted Barley | 270 | 1100 | |
Smoked Malt | 100 | 6 | |
Special B | 220 | 230 | |
Wheat Malt | 1600 | 3 | |
Cara Gold | 220 | 120 | |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Warrior | 40 g, | 17.2 %α | i 60 min. |
Williamette | 40 g, | 5.2 %α | i 20 min. |
Gær
1 pk 1318 London Ale III
Mæsketider
67 °C i 60 mins.
Tekst
Dele af pale ale malten kan erstattes med dry malt ekstrakt og tilsættes ved en omstikning. På denne måde sikre man at gæren kan følge med. Husk i så fald at bruge det mindre volume i det oprindelig batch (-2liter til at starte med, +2 liter inklusive spraymalt).