Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Cockroach King - Imp. Stout


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Brian Nykjær, 9. Jan 2021
(Senest opdateret: 9. Jan 2021)


Stilart: DK 2019 -> 9E - Imperial stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 23 L
Effektivitet: 80 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 270 g, 800 EBC, % af total
Flaked Oats 800 g, 4 EBC, % af total
Maris Otter Pale Malt 3500 g, 5 EBC, % af total
Munich Malt 1600 g, 20 EBC, % af total
Roasted Barley 270 g, 1100 EBC, % af total
Smoked Malt 100 g, 6 EBC, % af total
Special B 220 g, 230 EBC, % af total
Wheat Malt 1600 g, 3 EBC, % af total
Cara Gold 220 g, 120 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Warrior 40 g, 17.2 i 60 min.
Williamette 40 g, 5.2 i 20 min.

Gær


1 pk 1318 London Ale III

Mæsketider


67 °C i 60 mins.

Tekst


Dele af pale ale malten kan erstattes med dry malt ekstrakt og tilsættes ved en omstikning. På denne måde sikre man at gæren kan følge med. Husk i så fald at bruge det mindre volume i det oprindelig batch (-2liter til at starte med, +2 liter inklusive spraymalt).

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. februar 2024
Holstebro
01. marts 2024
Landsdækkende
05. marts 2024
København Nord
05. marts 2024
Herning
06. marts 2024
Holbaek
08. marts 2024
Bornholm
08. marts 2024
Haslev
08. marts 2024
Slagelse
09. marts 2024
Aalborg
12. marts 2024
Rødovre