Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Coffee-Liquorice Porter
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 19. Nov 2016
(Senest opdateret: 29. Dec 2016)
Stilart: DK 2015
13E - Andre Tilsætninger

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften

Malt
Samlet beregnet EBC: ()Chocolate Malt | 600 g, | 1200 EBC, | % af total |
Flaked Oats | 400 g, | 4 EBC, | % af total |
Pale Malt | 2400 g, | 6 EBC, | % af total |
Vienna | 1800 g, | 8 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Goldings | 60 g, | 3.8 %α | i 60 min. |
Goldings | 40 g, | 3.8 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale US-05
Krydderier
16 g Lakrids - Engelsk
18 g Kaffe (brygget)
Mæsketider
66 °C i 60 mins.
Tekst
Lakridsen tilsættes sammen med aromahumlen. Det kan gøres i sokken...
Der er tilsat kaffe ved chilling.
Kaffen er kold-ekstraheret Kenya AA+
Der er tilsat kaffe ved chilling.
Kaffen er kold-ekstraheret Kenya AA+