Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Coffee-Liquorice Porter


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
19. Nov 2016
(Opd. 29. Dec 2016)


Stilart:
DK 2015 -> 13E - Andre Tilsætninger


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Chocolate Malt 600 1200
Flaked Oats 400 4
Pale Malt 2400 6
Vienna 1800 8
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 60 g, 3.8 i 60 min.
Goldings 40 g, 3.8 i 5 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Krydderier


16 g Lakrids - Engelsk
18 g Kaffe (brygget)

Mæsketider


66 °C i 60 mins.

Tekst


Lakridsen tilsættes sammen med aromahumlen. Det kan gøres i sokken...

Der er tilsat kaffe ved chilling.
Kaffen er kold-ekstraheret Kenya AA+

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?