Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Coffee-Liquorice Porter


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 19. Nov 2016
(Senest opdateret: 29. Dec 2016)


Stilart: DK 2015 -> 13E - Andre Tilsætninger


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 600 g, 1200 EBC, % af total
Flaked Oats 400 g, 4 EBC, % af total
Pale Malt 2400 g, 6 EBC, % af total
Vienna 1800 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 60 g, 3.8 i 60 min.
Goldings 40 g, 3.8 i 5 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Krydderier


16 g Lakrids - Engelsk
18 g Kaffe (brygget)

Mæsketider


66 °C i 60 mins.

Tekst


Lakridsen tilsættes sammen med aromahumlen. Det kan gøres i sokken...

Der er tilsat kaffe ved chilling.
Kaffen er kold-ekstraheret Kenya AA+

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
20 januar 2021 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Svendborg
22 januar 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Varde
23 januar 2021 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Bornholm
26 januar 2021 - 19:00 til 21:45
Lokalafdeling Holstebro
29 januar 2021 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg
29 januar 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Slagelse
30 januar 2021 - 14:30 til 19:00
Lokalafdeling Brønderslev
8 februar 2021 - 19:00 til 21:30
Lokalafdeling Roskilde
9 februar 2021 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Middelfart
10 februar 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Maribo