Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Dark Belgian - 1. udkast


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen
14. Feb 2018
(Opd. 14. Feb 2018)


Stilart:
DK 2015 -> 11A - Belgisk Dubbel/Bruin


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Aroma Malt 500 150
Cane Sugar (light) 500 20
Cara Red 500 40
Cara Wheat 250 120
Flaked Oats 250 4
Munich Malt 2000 20
Pilsner Malt 2000 3
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Fuggle 50 g, 5.5 i 45 min.
Hallertauer Mittelfruh 50 g, 3.3 i 45 min.
Saaz 50 g, 3 i 10 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


63 °C i 45 mins.
75 °C i 15 mins.

Tekst


Gær: M31 fra MangrovJack
primær gæring: 1 uge ved 22 grader
sekundær gæring: 2 uger ved 3 grader