Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Dark Belgian - 1. udkast


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 14. Feb 2018
(Senest opdateret: 14. Feb 2018)


Stilart: DK 2015 -> 11A - Belgisk Dubbel/Bruin


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Aroma Malt 500 g, 150 EBC, % af total
Cane Sugar (light) 500 g, 20 EBC, % af total
Cara Red 500 g, 40 EBC, % af total
Cara Wheat 250 g, 120 EBC, % af total
Flaked Oats 250 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 2000 g, 20 EBC, % af total
Pilsner Malt 2000 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Fuggle 50 g, 5.5 i 45 min.
Hallertauer Mittelfruh 50 g, 3.3 i 45 min.
Saaz 50 g, 3 i 10 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


63 °C i 45 mins.
75 °C i 15 mins.

Tekst


Gær: M31 fra MangrovJack
primær gæring: 1 uge ved 22 grader
sekundær gæring: 2 uger ved 3 grader

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
15. januar 2025
Svendborg
15. januar 2025
Ringsted
16. januar 2025
Østfyn
18. januar 2025
Skanderborg
18. januar 2025
Amager
21. januar 2025
Esbjerg
21. januar 2025
Aarhus
23. januar 2025
Rødovre
23. januar 2025
Helsingør
23. januar 2025
Randers