Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Dry Liquorice Stout
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 12. Nov 2011
(Senest opdateret: 2. Nov 2012)
Stilart: DK 2010 8H - Porter / Stout Special
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 60 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Chocolate Malt | 600 g, | 1200 EBC, | % af total |
Flaked Oats | 400 g, | 4 EBC, | % af total |
Pale Malt | 2400 g, | 6 EBC, | % af total |
Vienna | 1800 g, | 8 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Goldings | 50 g, | 5.7 %α | i 60 min. |
Goldings | 20 g, | 5.7 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Krydderier
10 g Lakrids - Engelsk
Mæsketider
50 °C i 30 mins.
65 °C i 60 mins.
76 °C i 10 mins.
Tekst
Lakridsen tilsættes sammen med aromahumlen. Det kan gøres i sokken...