Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Dry Liquorice Stout


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 12. Nov 2011
(Senest opdateret: 2. Nov 2012)


Stilart: DK 2010 -> 8H - Porter / Stout Special


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 60 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 600 g, 1200 EBC, % af total
Flaked Oats 400 g, 4 EBC, % af total
Pale Malt 2400 g, 6 EBC, % af total
Vienna 1800 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 50 g, 5.7 i 60 min.
Goldings 20 g, 5.7 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


10 g Lakrids - Engelsk

Mæsketider


50 °C i 30 mins.
65 °C i 60 mins.
76 °C i 10 mins.

Tekst


Lakridsen tilsættes sammen med aromahumlen. Det kan gøres i sokken...

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21. november 2024
Haslev
21. november 2024
Helsingør
22. november 2024
Skagen
22. november 2024
Birkerod
22. november 2024
Næstved
22. november 2024
Hjørring
23. november 2024
Viborg
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro