Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Dry Liquorice Stout


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
12. Nov 2011
(Opd. 2. Nov 2012)


Stilart:
DK 2010 -> 8H - Porter / Stout Special


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 60 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Chocolate Malt 600 1200
Flaked Oats 400 4
Pale Malt 2400 6
Vienna 1800 8
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 50 g, 5.7 i 60 min.
Goldings 20 g, 5.7 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


10 g Lakrids - Engelsk

Mæsketider


50 °C i 30 mins.
65 °C i 60 mins.
76 °C i 10 mins.

Tekst


Lakridsen tilsættes sammen med aromahumlen. Det kan gøres i sokken...

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?