Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Dry Liquorice Stout


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 12. Nov 2011
(Senest opdateret: 2. Nov 2012)


Stilart: DK 2010 -> 8H - Porter / Stout Special


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 60 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 600 g, 1200 EBC, % af total
Flaked Oats 400 g, 4 EBC, % af total
Pale Malt 2400 g, 6 EBC, % af total
Vienna 1800 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 50 g, 5.7 i 60 min.
Goldings 20 g, 5.7 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


10 g Lakrids - Engelsk

Mæsketider


50 °C i 30 mins.
65 °C i 60 mins.
76 °C i 10 mins.

Tekst


Lakridsen tilsættes sammen med aromahumlen. Det kan gøres i sokken...

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27 oktober 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København
27 oktober 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Østfyn
28 oktober 2021 - 18:00 til 23:00
Lokalafdeling Næstved
28 oktober 2021 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Skanderborg
29 oktober 2021 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg
29 oktober 2021 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Halsnæs
30 oktober 2021 - 13:00 til 16:00
Lokalafdeling Kolding
30 oktober 2021 - 13:30 til 22:00
Lokalafdeling Frederikshavn
3 november 2021 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Frederikssund
4 november 2021 - 00:00 til 00:00
Lokalafdeling Kolding