Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Dry Liquorice Stout


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 12. Nov 2011
(Senest opdateret: 2. Nov 2012)


Stilart: DK 2010 -> 8H - Porter / Stout Special


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 60 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 600 g, 1200 EBC, % af total
Flaked Oats 400 g, 4 EBC, % af total
Pale Malt 2400 g, 6 EBC, % af total
Vienna 1800 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 50 g, 5.7 i 60 min.
Goldings 20 g, 5.7 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


10 g Lakrids - Engelsk

Mæsketider


50 °C i 30 mins.
65 °C i 60 mins.
76 °C i 10 mins.

Tekst


Lakridsen tilsættes sammen med aromahumlen. Det kan gøres i sokken...

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. december 2024
Skagen
31. december 2024
Fredericia
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn