Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Dusty undead
Opskrift lavet af: Hansen, 29. Oct 2018
(Senest opdateret: 29. Oct 2018)
Stilart: DK 2017 6B - Amerikansk IPA
Volumen: 21 L
Boil Volumen: 28 L
Effektivitet: 65 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Cara Crystal | 200 g, | 60 EBC, | % af total |
Cara Munich | 200 g, | 160 EBC, | % af total |
Melanoidin Malt | 200 g, | 80 EBC, | % af total |
Munich Malt | 600 g, | 25 EBC, | % af total |
Pale Malt | 6100 g, | 4 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Citra | 30 g, | 13.5 %α | i 12 min. |
Citra | 30 g, | 13.5 %α | i 9 min. |
Citra | 40 g, | 13.5 %α | i 5 min. |
Citra | 50 g, | 13.5 %α | til tørhumling |
Citra | 80 g, | 13.5 %α | til tørhumling |
Gær
1 pk WLP007 Dry English Ale
Mæsketider
65 °C i 75 mins.
78 °C i 10 mins.
100 °C i 90 mins.
Tekst
Første tørhumling blev tilsat med gæren.
4 dage ved 19-20 grader, 10 dage ved 20-20,5 grader. Cold crash, fustage ved ca 1,3 bar.
Såfremt den mangler bitterhed, laves der en humlete med ca 12 gr citra der koges i ½ liter vand i 45 min.
Bygger på zombie dust clone opskrift
4 dage ved 19-20 grader, 10 dage ved 20-20,5 grader. Cold crash, fustage ved ca 1,3 bar.
Såfremt den mangler bitterhed, laves der en humlete med ca 12 gr citra der koges i ½ liter vand i 45 min.
Bygger på zombie dust clone opskrift