Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Eskemosegård Humle


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 29. May 2016
(Senest opdateret: 29. Dec 2016)


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Munich Malt 750 g, 20 EBC, % af total
Pilsner Malt 3500 g, 3 EBC, % af total
Vienna 750 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Ukendt (Se i kommentarer) 50 g, 6 i 10 min.
Ukendt (Se i kommentarer) 50 g, 6 i 1 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Humlen er dyrket på Eskemosegård

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster