Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Eskemosegård Humle II


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 30. Oct 2016
(Senest opdateret: 29. Dec 2016)


Stilart: DK 2015 -> 4E - Amerikansk Pale Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Flaked Oats 300 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 750 g, 20 EBC, % af total
Pilsner Malt 3500 g, 3 EBC, % af total
Vienna 500 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Ukendt (Se i kommentarer) 100 g, 6 i 60 min.
Ukendt (Se i kommentarer) 50 g, 6 i 10 min.
Ukendt (Se i kommentarer) 50 g, 6 i 1 min.

Gær


1 pk Safbrew T-58

Mæsketider


66 °C i 60 mins.

Tekst


Humle dyrket på Eskemisegaard

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21. november 2024
Haslev
21. november 2024
Helsingør
22. november 2024
Skagen
22. november 2024
Birkerod
22. november 2024
Næstved
22. november 2024
Hjørring
23. november 2024
Viborg
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro