Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Eskemosegård Humle II
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 30. Oct 2016
(Senest opdateret: 29. Dec 2016)
Stilart: DK 2015
4E - Amerikansk Pale Ale

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften

Malt
Samlet beregnet EBC: ()Flaked Oats | 300 g, | 4 EBC, | % af total |
Munich Malt | 750 g, | 20 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 3500 g, | 3 EBC, | % af total |
Vienna | 500 g, | 7 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Ukendt (Se i kommentarer) | 100 g, | 6 %α | i 60 min. |
Ukendt (Se i kommentarer) | 50 g, | 6 %α | i 10 min. |
Ukendt (Se i kommentarer) | 50 g, | 6 %α | i 1 min. |
Gær
1 pk Safbrew T-58
Mæsketider
66 °C i 60 mins.
Tekst
Humle dyrket på Eskemisegaard