Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

FMHB 2023 - Altbier


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 31. May 2023
(Senest opdateret: 7. Nov 2023)


Stilart: DK 2022 -> 5D - Altbier


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 68 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Crystal 250 g, 150 EBC, % af total
Flaked Oats 200 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 3000 g, 21 EBC, % af total
Pilsner Malt 2000 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Tettnanger 50 g, 3.8 i 60 min.
Tettnanger 50 g, 3.8 i 15 min.

Gær


1 pk Safale K-97

Mæsketider


66 °C i 60 mins.
73 °C i 10 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
04. april 2025
Sønderborg
04. april 2025
Roskilde
05. april 2025
Østfyn
05. april 2025
Aarhus
05. april 2025
Haderslev
07. april 2025
Randers
08. april 2025
Middelfart
08. april 2025
Silkeborg
08. april 2025
Ringsted
09. april 2025
Rødovre