Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

FMHB 2023 - Altbier


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 31. May 2023
(Senest opdateret: 7. Nov 2023)


Stilart: DK 2022 -> 5D - Altbier


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 68 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Crystal 250 g, 150 EBC, % af total
Flaked Oats 200 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 3000 g, 21 EBC, % af total
Pilsner Malt 2000 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Tettnanger 50 g, 3.8 i 60 min.
Tettnanger 50 g, 3.8 i 15 min.

Gær


1 pk Safale K-97

Mæsketider


66 °C i 60 mins.
73 °C i 10 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21. november 2024
Haslev
21. november 2024
Helsingør
22. november 2024
Skagen
22. november 2024
Birkerod
22. november 2024
Næstved
22. november 2024
Hjørring
23. november 2024
Viborg
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro