Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

FMHB 2023 - Altbier


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 31. May 2023
(Senest opdateret: 7. Nov 2023)


Stilart: DK 2022 -> 5D - Altbier


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 68 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Crystal 250 g, 150 EBC, % af total
Flaked Oats 200 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 3000 g, 21 EBC, % af total
Pilsner Malt 2000 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Tettnanger 50 g, 3.8 i 60 min.
Tettnanger 50 g, 3.8 i 15 min.

Gær


1 pk Safale K-97

Mæsketider


66 °C i 60 mins.
73 °C i 10 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
30. april 2024
Holstebro
01. maj 2024
Aarhus
02. maj 2024
Haslev
03. maj 2024
Sønderborg
03. maj 2024
Slagelse
04. maj 2024
Esbjerg
04. maj 2024
Faaborg
04. maj 2024
Aalborg
07. maj 2024
Roskilde
08. maj 2024
Maribo