Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
FMHB 2023 - Altbier
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
31. May 2023
(Opd. 7. Nov 2023)
Stilart:
DK 2022
5D - Altbier
DK 2022
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 68 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()| Type | Gram | EBC | % af total |
|---|---|---|---|
| Cara Crystal | 250 | 150 | |
| Flaked Oats | 200 | 4 | |
| Munich Malt | 3000 | 21 | |
| Pilsner Malt | 2000 | 3 | |
| Samlet malt-mængde | g | ||
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
| Tettnanger | 50 g, | 3.8 %α | i 60 min. |
| Tettnanger | 50 g, | 3.8 %α | i 15 min. |
Gær
1 pk Safale K-97
Mæsketider
66 °C i 60 mins.
73 °C i 10 mins.
