Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Franks BourbonBarrel


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 16. Sep 2018
(Senest opdateret: 1. Mar 2019)


Stilart: DK 2017 -> 9E - Imperial stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 22 L
Effektivitet: 69 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 500 g, 800 EBC, % af total
Pilsner Malt 3500 g, 3 EBC, % af total
Rauch Malt (Peated) 150 g, 18 EBC, % af total
Vienna 1500 g, 7 EBC, % af total
Carafa III 200 g, 1400 EBC, % af total
Liquid Dark Extract 700 g, 100 EBC, % af total
Liquid Black Extract 700 g, 1200 EBC, % af total
Brown Sugar 1000 g, 150 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Simcoe 50 g, 12 i 60 min.
Simcoe 50 g, 12 i 30 min.
Simcoe 50 g, 12 i 15 min.
Simcoe 50 g, 12 i 1 min.

Gær


1 pk Safale S-04
1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
29 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København Nord
29 januar 2020 - 19:30 til 21:30
Lokalafdeling Odense C
30 januar 2020 - 08:00 til 3 februar 2020 - 20:00
Lokalafdeling Odense C
30 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Viborg
30 januar 2020 - 19:00 til 21:30
Lokalafdeling Slagelse
30 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
1 februar 2020 - 16:30 til 21:00
Lokalafdeling Frederikshavn
3 februar 2020 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Køge
5 februar 2020 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Holbæk
6 februar 2020 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev