Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Franks BourbonBarrel
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 16. Sep 2018
(Senest opdateret: 1. Mar 2019)
Stilart: DK 2017 9E - Imperial stout
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 22 L
Effektivitet: 69 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Chocolate Malt | 500 g, | 800 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 3500 g, | 3 EBC, | % af total |
Rauch Malt (Peated) | 150 g, | 18 EBC, | % af total |
Vienna | 1500 g, | 7 EBC, | % af total |
Carafa III | 200 g, | 1400 EBC, | % af total |
Liquid Dark Extract | 700 g, | 100 EBC, | % af total |
Liquid Black Extract | 700 g, | 1200 EBC, | % af total |
Brown Sugar | 1000 g, | 150 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Simcoe | 50 g, | 12 %α | i 60 min. |
Simcoe | 50 g, | 12 %α | i 30 min. |
Simcoe | 50 g, | 12 %α | i 15 min. |
Simcoe | 50 g, | 12 %α | i 1 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44
Mæsketider
67 °C i 60 mins.