Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Franks BourbonBarrel


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 16. Sep 2018
(Senest opdateret: 1. Mar 2019)


Stilart: DK 2017 -> 9E - Imperial stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 22 L
Effektivitet: 69 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 500 g, 800 EBC, % af total
Pilsner Malt 3500 g, 3 EBC, % af total
Rauch Malt (Peated) 150 g, 18 EBC, % af total
Vienna 1500 g, 7 EBC, % af total
Carafa III 200 g, 1400 EBC, % af total
Liquid Dark Extract 700 g, 100 EBC, % af total
Liquid Black Extract 700 g, 1200 EBC, % af total
Brown Sugar 1000 g, 150 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Simcoe 50 g, 12 i 60 min.
Simcoe 50 g, 12 i 30 min.
Simcoe 50 g, 12 i 15 min.
Simcoe 50 g, 12 i 1 min.

Gær


1 pk Safale S-04
1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. februar 2024
Holstebro
01. marts 2024
Landsdækkende
05. marts 2024
København Nord
05. marts 2024
Herning
06. marts 2024
Holbaek
08. marts 2024
Bornholm
08. marts 2024
Haslev
08. marts 2024
Slagelse
09. marts 2024
Aalborg
12. marts 2024
Rødovre