Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Franks BourbonBarrel


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
16. Sep 2018
(Opd. 1. Mar 2019)


Stilart:
DK 2017 -> 9E - Imperial stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 22 L
Effektivitet: 69 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Chocolate Malt 500 800
Pilsner Malt 3500 3
Rauch Malt (Peated) 150 18
Vienna 1500 7
Carafa III 200 1400
Liquid Dark Extract 700 100
Liquid Black Extract 700 1200
Brown Sugar 1000 150
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Simcoe 50 g, 12 i 60 min.
Simcoe 50 g, 12 i 30 min.
Simcoe 50 g, 12 i 15 min.
Simcoe 50 g, 12 i 1 min.

Gær


1 pk Safale S-04
1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?