Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Heidrun


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen
25. Mar 2016
(Opd. 25. Mar 2016)


Stilart:
DK 2011 -> 11B - Mørk Stærk Belgisk Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Cara Aroma 150 400
Cara Munich 150 120
Dry Light Extract 400 33
Dry Medium Extract 500 57
Kandis (dark) 500 650
Pale Malt 3800 6.5
Vienna 1500 6
Wheat Malt 1000 4
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Tomahawk 10 g, 14.2 i 60 min.
Tomahawk 10 g, 14.2 i 30 min.
Tomahawk 10 g, 14.2 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Humle: Galaxy var ikke på listen, valgte Tomahawk
Gær: Munkebo004

Brygget til Munkebo Mikrobryg konkurrence hvor deres gær testes.

Gærer ved 20 grader i køleskab med STC 1000 styring.

Heidrun er en ged i Nordisk Mytologi, der bor på taget af Valhalla, Heidruns yver giver mjød i rigelige mængder, der siver ned i en tønde i Valhalla. Einherjerne kan drikke sig en pukkel til hver aften i Heidruns mjød til aftensmåltidet.

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?