Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Heidrun


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen, 25. Mar 2016
(Senest opdateret: 25. Mar 2016)


Stilart: DK 2011 -> 11B - Mørk Stærk Belgisk Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Aroma 150 g, 400 EBC, % af total
Cara Munich 150 g, 120 EBC, % af total
Dry Light Extract 400 g, 33 EBC, % af total
Dry Medium Extract 500 g, 57 EBC, % af total
Kandis (dark) 500 g, 650 EBC, % af total
Pale Malt 3800 g, 6.5 EBC, % af total
Vienna 1500 g, 6 EBC, % af total
Wheat Malt 1000 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Tomahawk 10 g, 14.2 i 60 min.
Tomahawk 10 g, 14.2 i 30 min.
Tomahawk 10 g, 14.2 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Humle: Galaxy var ikke på listen, valgte Tomahawk
Gær: Munkebo004

Brygget til Munkebo Mikrobryg konkurrence hvor deres gær testes.

Gærer ved 20 grader i køleskab med STC 1000 styring.

Heidrun er en ged i Nordisk Mytologi, der bor på taget af Valhalla, Heidruns yver giver mjød i rigelige mængder, der siver ned i en tønde i Valhalla. Einherjerne kan drikke sig en pukkel til hver aften i Heidruns mjød til aftensmåltidet.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
05. februar 2025
Ringsted
07. februar 2025
Sønderborg
07. februar 2025
Slagelse
11. februar 2025
Silkeborg
11. februar 2025
Roskilde
13. februar 2025
Haslev
19. februar 2025
Odense
19. februar 2025
Hillerød
19. februar 2025
Svendborg
19. februar 2025
Aarhus