Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Hjemmerul


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
25. Jun 2011
(Opd. 28. Oct 2011)


Volumen: 10 L
Boil Volumen: 16 L
Effektivitet: 39 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Pilsner Malt 3000 4
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hersbrucker 40 g, 3.2 i 60 min.
Hersbrucker 15 g, 3.2 i 10 min.

Gær


1 pk Safbrew S-33

Tekst


2000g af Pilsnermalten prøvede vi at røge i en ovn, men ganske almindeligt røg-smuld.
Vi kunne ikke rigtigt få malten tør, så den blev brugt umalet, det har nok en del at gøre med den lave effektivitet

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?