Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Hjemmerul


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 25. Jun 2011
(Senest opdateret: 28. Oct 2011)


Volumen: 10 L
Boil Volumen: 16 L
Effektivitet: 39 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Pilsner Malt 3000 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hersbrucker 40 g, 3.2 i 60 min.
Hersbrucker 15 g, 3.2 i 10 min.

Gær


1 pk Safbrew S-33

Tekst


2000g af Pilsnermalten prøvede vi at røge i en ovn, men ganske almindeligt røg-smuld.
Vi kunne ikke rigtigt få malten tør, så den blev brugt umalet, det har nok en del at gøre med den lave effektivitet

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. december 2024
Skagen
31. december 2024
Fredericia
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn