Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Hjemmerul


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 25. Jun 2011
(Senest opdateret: 28. Oct 2011)


Volumen: 10 L
Boil Volumen: 16 L
Effektivitet: 39 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Pilsner Malt 3000 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hersbrucker 40 g, 3.2 i 60 min.
Hersbrucker 15 g, 3.2 i 10 min.

Gær


1 pk Safbrew S-33

Tekst


2000g af Pilsnermalten prøvede vi at røge i en ovn, men ganske almindeligt røg-smuld.
Vi kunne ikke rigtigt få malten tør, så den blev brugt umalet, det har nok en del at gøre med den lave effektivitet

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27 oktober 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København
27 oktober 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Østfyn
28 oktober 2021 - 18:00 til 23:00
Lokalafdeling Næstved
28 oktober 2021 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Skanderborg
29 oktober 2021 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg
29 oktober 2021 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Halsnæs
30 oktober 2021 - 13:00 til 16:00
Lokalafdeling Kolding
30 oktober 2021 - 13:30 til 22:00
Lokalafdeling Frederikshavn
3 november 2021 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Frederikssund
4 november 2021 - 00:00 til 00:00
Lokalafdeling Kolding