Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
I don't know what to call it
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 29. May 2023
(Senest opdateret: 23. Jun 2023)
Stilart: DK 2022
10D - Saison

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 68 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften

Malt
Samlet beregnet EBC: ()Munich Malt | 900 g, | 20 EBC, | % af total |
Pale Malt | 3000 g, | 7 EBC, | % af total |
Vienna | 900 g, | 7 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Centennial | 15 g, | 10.1 %α | i 60 min. |
Chinook | 15 g, | 12.6 %α | i 15 min. |
Centennial | 5 g, | 10.1 %α | i 0 min. |
Chinook | 5 g, | 12.6 %α | i 0 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s French Saison - M29
Mæsketider
66 °C i 60 mins.