Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

ImPonA2r


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen
13. Oct 2019
(Opd. 19. Oct 2019)


Stilart:
DK 2015 -> 6B - Amerikansk IPA


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Cara Munich 300 120
Flaked Oats 100 4
Maris Otter Pale Malt 5000 2.5
Munich Malt 500 12.5
Rye Malt 500 7
Wheat Malt 150 5
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Amarillo 25 g, 8.9 i 30 min.
Amarillo 25 g, 8.9 i 10 min.
Citra 25 g, 12.8 til tørhumling

Gær


1 pk Safale US-05

Tekst


19/10-2019 OG 1074

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?

Kommentarer (1)





Skrevet af: Thomas Kent Madsen (skribenten), 9/11-2019, kl. 08:51

FG 9/11 1020

PS 20 gram tørret brændenælde kogt med de sidste 10 minutter