Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
ImPonA2r
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen, 13. Oct 2019
(Senest opdateret: 19. Oct 2019)
Stilart: DK 2015
6B - Amerikansk IPA

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften

Malt
Samlet beregnet EBC: ()Cara Munich | 300 g, | 120 EBC, | % af total |
Flaked Oats | 100 g, | 4 EBC, | % af total |
Maris Otter Pale Malt | 5000 g, | 2.5 EBC, | % af total |
Munich Malt | 500 g, | 12.5 EBC, | % af total |
Rye Malt | 500 g, | 7 EBC, | % af total |
Wheat Malt | 150 g, | 5 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Amarillo | 25 g, | 8.9 %α | i 30 min. |
Amarillo | 25 g, | 8.9 %α | i 10 min. |
Citra | 25 g, | 12.8 %α | til tørhumling |
Gær
1 pk Safale US-05
Tekst
19/10-2019 OG 1074
FG 9/11 1020
PS 20 gram tørret brændenælde kogt med de sidste 10 minutter