Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

ImPonA2r


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen, 13. Oct 2019
(Senest opdateret: 19. Oct 2019)


Stilart: DK 2015 -> 6B - Amerikansk IPA


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Munich 300 g, 120 EBC, % af total
Flaked Oats 100 g, 4 EBC, % af total
Maris Otter Pale Malt 5000 g, 2.5 EBC, % af total
Munich Malt 500 g, 12.5 EBC, % af total
Rye Malt 500 g, 7 EBC, % af total
Wheat Malt 150 g, 5 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Amarillo 25 g, 8.9 i 30 min.
Amarillo 25 g, 8.9 i 10 min.
Citra 25 g, 12.8 til tørhumling

Gær


1 pk Safale US-05

Tekst


19/10-2019 OG 1074

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

Kommentarer (1)





Skrevet af: Thomas Kent Madsen (skribenten), 9/11-2019, kl. 08:51

FG 9/11 1020

PS 20 gram tørret brændenælde kogt med de sidste 10 minutter



DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
23. februar 2025
Landsdækkende
24. februar 2025
Rødovre
25. februar 2025
Holstebro
26. februar 2025
Frederikssund
27. februar 2025
København Nord
27. februar 2025
Skanderborg
28. februar 2025
Køge
28. februar 2025
Thisted
04. marts 2025
Østfyn
04. marts 2025
Herning