Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

ImPonA2r


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen, 13. Oct 2019
(Senest opdateret: 19. Oct 2019)


Stilart: DK 2015 -> 6B - Amerikansk IPA


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Munich 300 g, 120 EBC, % af total
Flaked Oats 100 g, 4 EBC, % af total
Maris Otter Pale Malt 5000 g, 2.5 EBC, % af total
Munich Malt 500 g, 12.5 EBC, % af total
Rye Malt 500 g, 7 EBC, % af total
Wheat Malt 150 g, 5 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Amarillo 25 g, 8.9 i 30 min.
Amarillo 25 g, 8.9 i 10 min.
Citra 25 g, 12.8 til tørhumling

Gær


1 pk Safale US-05

Tekst


19/10-2019 OG 1074

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

Kommentarer (1)





Skrevet af: Thomas Kent Madsen (skribenten), 9/11-2019, kl. 08:51

FG 9/11 1020

PS 20 gram tørret brændenælde kogt med de sidste 10 minutter



DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
29 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København Nord
29 januar 2020 - 19:30 til 21:30
Lokalafdeling Odense C
30 januar 2020 - 08:00 til 3 februar 2020 - 20:00
Lokalafdeling Odense C
30 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Viborg
30 januar 2020 - 19:00 til 21:30
Lokalafdeling Slagelse
30 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
1 februar 2020 - 16:30 til 21:00
Lokalafdeling Frederikshavn
3 februar 2020 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Køge
5 februar 2020 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Holbæk
6 februar 2020 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev