Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
ImPonAde - Nelson Sauvin 2016
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 16. Jul 2016
(Senest opdateret: 29. Dec 2016)
Stilart: DK 2011
6B - Amerikansk IPA

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften

Malt
Samlet beregnet EBC: ()Dark Wheat | 500 g, | 16 EBC, | % af total |
Munich Malt | 1000 g, | 15 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 2900 g, | 4 EBC, | % af total |
Vienna | 1000 g, | 6 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Magnum | 50 g, | 14.1 %α | i 60 min. |
Magnum | 50 g, | 14.1 %α | i 30 min. |
Nelson Sauvin | 50 g, | 10.9 %α | i 10 min. |
Nelson Sauvin | 50 g, | 10.9 %α | i 1 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Mæsketider
67 °C i 90 mins.