Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Ingefærøl
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 2. Dec 2016
(Senest opdateret: 2. Dec 2016)
Stilart: DK 2015 10B - Lys Stærk Belgisk Ale/Tripel
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Honey | 500 g, | 40 EBC, | % af total |
Maris Otter Pale Malt | 2000 g, | 5 EBC, | % af total |
Melanoidin Malt | 500 g, | 69 EBC, | % af total |
Munich Malt | 1000 g, | 20 EBC, | % af total |
Special B | 500 g, | 230 EBC, | % af total |
Vienna | 2000 g, | 7 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Magnum | 50 g, | 13 %α | i 60 min. |
Northern Brewer | 60 g, | 9 %α | i 15 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s Workhorse - M10
Mæsketider
65 °C i 60 mins.
75 °C i 10 mins.
Tekst
Tilsæt 300 gram ingefær i de sidste 15 minutter under urt-kogning.
Dette er udkast til en ingefær-øl, der er klar i starten af 2017. Bruger i øvrigt M31 fra MangroveJack, som er en belgisk gærstamme.
Bliver nok en mellemting mellem lys belgisk og en belgisk bruin.
-kae
Dette er udkast til en ingefær-øl, der er klar i starten af 2017. Bruger i øvrigt M31 fra MangroveJack, som er en belgisk gærstamme.
Bliver nok en mellemting mellem lys belgisk og en belgisk bruin.
-kae