Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Ingefærøl


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 2. Dec 2016
(Senest opdateret: 2. Dec 2016)


Stilart: DK 2015 -> 10B - Lys Stærk Belgisk Ale/Tripel


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Honey 500 g, 40 EBC, % af total
Maris Otter Pale Malt 2000 g, 5 EBC, % af total
Melanoidin Malt 500 g, 69 EBC, % af total
Munich Malt 1000 g, 20 EBC, % af total
Special B 500 g, 230 EBC, % af total
Vienna 2000 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 50 g, 13 i 60 min.
Northern Brewer 60 g, 9 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Workhorse - M10

Mæsketider


65 °C i 60 mins.
75 °C i 10 mins.

Tekst


Tilsæt 300 gram ingefær i de sidste 15 minutter under urt-kogning.

Dette er udkast til en ingefær-øl, der er klar i starten af 2017. Bruger i øvrigt M31 fra MangroveJack, som er en belgisk gærstamme.

Bliver nok en mellemting mellem lys belgisk og en belgisk bruin.

-kae

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
25. april 2024
Næstved
25. april 2024
Helsingør
25. april 2024
Ribe
25. april 2024
Skanderborg
26. april 2024
Thisted
27. april 2024
Amager
27. april 2024
København
27. april 2024
Horsens
28. april 2024
Køge
30. april 2024
Holstebro