Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Ingefærøl


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din embalage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 2. Dec 2016
(Seneste rettet: 2. Dec 2016)


Stilart: DK 2015 -> 10B - Lys Stærk Belgisk Ale/Tripel


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Honey 500 g, 40 EBC, % af total
Maris Otter Pale Malt 2000 g, 5 EBC, % af total
Melanoidin Malt 500 g, 69 EBC, % af total
Munich Malt 1000 g, 20 EBC, % af total
Special B 500 g, 230 EBC, % af total
Vienna 2000 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 50 g, 13 i 60 min.
Northern Brewer 60 g, 9 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Workhorse - M10

Mæsketider


65 °C i 60 mins.
75 °C i 10 mins.

Tekst


Tilsæt 300 gram ingefær i de sidste 15 minutter under urt-kogning.

Dette er udkast til en ingefær-øl, der er klar i starten af 2017. Bruger i øvrigt M31 fra MangroveJack, som er en belgisk gærstamme.

Bliver nok en mellemting mellem lys belgisk og en belgisk bruin.

-kae

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
18 december 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Esbjerg
19 december 2018 - 18:00 til 23:00
Lokalafdeling Århus C
5 januar 2019 - 13:00 til 17:00
Lokalafdeling Køge
5 januar 2019 - 15:00 til 17:00
Lokalafdeling Frederikshavn
9 januar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Maribo
10 januar 2019 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev
11 januar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Bornholm
12 januar 2019 - 08:30 til 16:00
Lokalafdeling Thisted
14 januar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Rødovre
15 januar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Esbjerg
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk