Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Ingefærøl


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen
2. Dec 2016
(Opd. 2. Dec 2016)


Stilart:
DK 2015 -> 10B - Lys Stærk Belgisk Ale/Tripel


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Honey 500 40
Maris Otter Pale Malt 2000 5
Melanoidin Malt 500 69
Munich Malt 1000 20
Special B 500 230
Vienna 2000 7
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 50 g, 13 i 60 min.
Northern Brewer 60 g, 9 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Workhorse - M10

Mæsketider


65 °C i 60 mins.
75 °C i 10 mins.

Tekst


Tilsæt 300 gram ingefær i de sidste 15 minutter under urt-kogning.

Dette er udkast til en ingefær-øl, der er klar i starten af 2017. Bruger i øvrigt M31 fra MangroveJack, som er en belgisk gærstamme.

Bliver nok en mellemting mellem lys belgisk og en belgisk bruin.

-kae

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?