Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Joe the Pirate


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 29. Sep 2009

Stilart: DK 2010 -> 8H - Porter / Stout Special


Volumen: 10 L
Boil Volumen: 14 L
Effektivitet: 62 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Wheat 500 g, 1000 EBC, % af total
Flaked Oats 150 g, 4 EBC, % af total
Pilsner Malt 1000 g, 3 EBC, % af total
Vienna 1200 g, 12 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Styrian Golding 50 g, 3.1 i 60 min.
Nugget 20 g, 14.2 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


10 g Lakrids - Piratos

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
76 °C i 5 mins.

Tekst


De 10 gram Piratos er kogt op i 2 del vand, og tilsat sammen med aromahumlen.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster