Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Joe the Pirate


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 29. Sep 2009

Stilart: DK 2010 -> 8H - Porter / Stout Special


Volumen: 10 L
Boil Volumen: 14 L
Effektivitet: 62 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Wheat 500 g, 1000 EBC, % af total
Flaked Oats 150 g, 4 EBC, % af total
Pilsner Malt 1000 g, 3 EBC, % af total
Vienna 1200 g, 12 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Styrian Golding 50 g, 3.1 i 60 min.
Nugget 20 g, 14.2 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


10 g Lakrids - Piratos

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
76 °C i 5 mins.

Tekst


De 10 gram Piratos er kogt op i 2 del vand, og tilsat sammen med aromahumlen.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21. november 2024
Haslev
21. november 2024
Helsingør
22. november 2024
Skagen
22. november 2024
Birkerod
22. november 2024
Næstved
22. november 2024
Hjørring
23. november 2024
Viborg
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro