Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Joe the Pirate
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
29. Sep 2009
Stilart:
DK 2010
8H - Porter / Stout Special
DK 2010

Volumen: 10 L
Boil Volumen: 14 L
Effektivitet: 62 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()Type | Gram | EBC | % af total |
---|---|---|---|
Chocolate Wheat | 500 | 1000 | |
Flaked Oats | 150 | 4 | |
Pilsner Malt | 1000 | 3 | |
Vienna | 1200 | 12 | |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Styrian Golding | 50 g, | 3.1 %α | i 60 min. |
Nugget | 20 g, | 14.2 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Krydderier
10 g Lakrids - Piratos
Mæsketider
68 °C i 60 mins.
76 °C i 5 mins.
Tekst
De 10 gram Piratos er kogt op i 2 del vand, og tilsat sammen med aromahumlen.