Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Joe the Pirate
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 29. Sep 2009
Stilart: DK 2010 8H - Porter / Stout Special
Volumen: 10 L
Boil Volumen: 14 L
Effektivitet: 62 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Chocolate Wheat | 500 g, | 1000 EBC, | % af total |
Flaked Oats | 150 g, | 4 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 1000 g, | 3 EBC, | % af total |
Vienna | 1200 g, | 12 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Styrian Golding | 50 g, | 3.1 %α | i 60 min. |
Nugget | 20 g, | 14.2 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Krydderier
10 g Lakrids - Piratos
Mæsketider
68 °C i 60 mins.
76 °C i 5 mins.
Tekst
De 10 gram Piratos er kogt op i 2 del vand, og tilsat sammen med aromahumlen.