Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Jubilæumsøl Brown Ale


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 30. Mar 2016
(Seneste rettet: 1. Apr 2016)


Stilart: DK 2011 -> 4E - Amerikansk Pale Ale


Volumen: 125 L
Boil Volumen: 140 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Aroma Malt 1500 g, 150 EBC, % af total
Cara Crystal 2500 g, 120 EBC, % af total
Honey 2000 g, 40 EBC, % af total
Maris Otter Pale Malt 14000 g, 5 EBC, % af total
Pilsner Malt 10000 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 150 g, 12 i 60 min.
Fuggle 100 g, 3.5 i 30 min.
Fuggle 100 g, 3.5 i 10 min.
Cascade 200 g, 5.5 til tørhumling

Gær


1 pk Mangrove Jack´s British Ale - M07

Mæsketider


40 °C i 20 mins.
50 °C i 20 mins.
58 °C i 30 mins.
63 °C i 60 mins.
73 °C i 15 mins.

Tekst


Denne opskrift er endnu ikke afprøvet, men med den gode basismalt fra England og fra Refsvindinge, så skal det nok blive en god øl.

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
7 juli 2017 - 13:00 til 7 juli 2018 - 23:00
Lokalafdeling Kolding
21 juni 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København
22 juni 2018 - 18:00 til 23:00
Lokalafdeling Randers
23 juni 2018 - 10:00 til 24 juni 2018 - 18:00
Lokalafdeling Svendborg
23 juni 2018 - 13:00 til 17:00
Lokalafdeling Odense C
24 juni 2018 - 13:00 til 19:00
Lokalafdeling Køge
27 juni 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
28 juni 2018 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Kolding
28 juni 2018 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Skanderborg
29 juni 2018 - 15:00 til 18:00
Lokalafdeling Aalborg
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk