Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Jubilæumsøl Brown Ale


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 30. Mar 2016
(Senest opdateret: 1. Apr 2016)


Stilart: DK 2011 -> 4E - Amerikansk Pale Ale


Volumen: 125 L
Boil Volumen: 140 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Aroma Malt 1500 g, 150 EBC, % af total
Cara Crystal 2500 g, 120 EBC, % af total
Honey 2000 g, 40 EBC, % af total
Maris Otter Pale Malt 14000 g, 5 EBC, % af total
Pilsner Malt 10000 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 150 g, 12 i 60 min.
Fuggle 100 g, 3.5 i 30 min.
Fuggle 100 g, 3.5 i 10 min.
Cascade 200 g, 5.5 til tørhumling

Gær


1 pk Mangrove Jack´s British Ale - M07

Mæsketider


40 °C i 20 mins.
50 °C i 20 mins.
58 °C i 30 mins.
63 °C i 60 mins.
73 °C i 15 mins.

Tekst


Denne opskrift er endnu ikke afprøvet, men med den gode basismalt fra England og fra Refsvindinge, så skal det nok blive en god øl.

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
29 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København Nord
29 januar 2020 - 19:30 til 21:30
Lokalafdeling Odense C
30 januar 2020 - 08:00 til 3 februar 2020 - 20:00
Lokalafdeling Odense C
30 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Viborg
30 januar 2020 - 19:00 til 21:30
Lokalafdeling Slagelse
30 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
1 februar 2020 - 16:30 til 21:00
Lokalafdeling Frederikshavn
3 februar 2020 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Køge
5 februar 2020 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Holbæk
6 februar 2020 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev