Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Juleøl 2018


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen
17. Oct 2018
(Opd. 7. Feb 2023)


Stilart:
DK 2017 -> 3B - Bock


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Aroma Malt 500 150
Flaked Oats 400 4
Honey 400 40
Pale Malt 2500 7
Special B 500 230
Vienna 2500 7
Brown Sugar 400 150
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hallertauer Mittelfruh 75 g, 4 i 60 min.
Hallertauer Mittelfruh 50 g, 4 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44

Krydderier


20 g Gran - friske skud

Mæsketider


63 °C i 450 mins.
73 °C i 15 mins.

Tekst


En vel humlet Bock ;-)

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?