Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Juleøl 2018
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen
17. Oct 2018
(Opd. 7. Feb 2023)
Stilart:
DK 2017
3B - Bock
DK 2017

Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()Type | Gram | EBC | % af total |
---|---|---|---|
Aroma Malt | 500 | 150 | |
Flaked Oats | 400 | 4 | |
Honey | 400 | 40 | |
Pale Malt | 2500 | 7 | |
Special B | 500 | 230 | |
Vienna | 2500 | 7 | |
Brown Sugar | 400 | 150 | |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hallertauer Mittelfruh | 75 g, | 4 %α | i 60 min. |
Hallertauer Mittelfruh | 50 g, | 4 %α | i 15 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44
Krydderier
20 g Gran - friske skud
Mæsketider
63 °C i 450 mins.
73 °C i 15 mins.
Tekst
En vel humlet Bock ;-)