Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Juleøl 2018


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 17. Oct 2018
(Senest opdateret: 7. Feb 2023)


Stilart: DK 2017 -> 3B - Bock


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Aroma Malt 500 g, 150 EBC, % af total
Flaked Oats 400 g, 4 EBC, % af total
Honey 400 g, 40 EBC, % af total
Pale Malt 2500 g, 7 EBC, % af total
Special B 500 g, 230 EBC, % af total
Vienna 2500 g, 7 EBC, % af total
Brown Sugar 400 g, 150 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hallertauer Mittelfruh 75 g, 4 i 60 min.
Hallertauer Mittelfruh 50 g, 4 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44

Krydderier


20 g Gran - friske skud

Mæsketider


63 °C i 450 mins.
73 °C i 15 mins.

Tekst


En vel humlet Bock ;-)

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
22. januar 2025
Landsdækkende
23. januar 2025
Rødovre
23. januar 2025
Helsingør
23. januar 2025
Randers
25. januar 2025
Frederikssund
25. januar 2025
Aalborg
25. januar 2025
Horsens
25. januar 2025
Haderslev
25. januar 2025
Aabenraa
27. januar 2025
Varde