Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Juleøl 2018
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 17. Oct 2018
(Senest opdateret: 7. Feb 2023)
Stilart: DK 2017
3B - Bock

Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften

Malt
Samlet beregnet EBC: ()Aroma Malt | 500 g, | 150 EBC, | % af total |
Flaked Oats | 400 g, | 4 EBC, | % af total |
Honey | 400 g, | 40 EBC, | % af total |
Pale Malt | 2500 g, | 7 EBC, | % af total |
Special B | 500 g, | 230 EBC, | % af total |
Vienna | 2500 g, | 7 EBC, | % af total |
Brown Sugar | 400 g, | 150 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Hallertauer Mittelfruh | 75 g, | 4 %α | i 60 min. |
Hallertauer Mittelfruh | 50 g, | 4 %α | i 15 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44
Krydderier
20 g Gran - friske skud
Mæsketider
63 °C i 450 mins.
73 °C i 15 mins.
Tekst
En vel humlet Bock ;-)