Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Juleøl 2018


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 17. Oct 2018
(Senest opdateret: 5. Feb 2020)


Stilart: DK 2017 -> 3B - Bock


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Aroma Malt 500 g, 150 EBC, % af total
Flaked Oats 400 g, 4 EBC, % af total
Honey 400 g, 40 EBC, % af total
Pale Malt 2500 g, 7 EBC, % af total
Special B 500 g, 230 EBC, % af total
Vienna 2500 g, 7 EBC, % af total
Brown Sugar 400 g, 150 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Mosaic 50 g, 12 i 60 min.
Mosaic 50 g, 12 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44

Krydderier


40 g Gran - friske skud

Mæsketider


63 °C i 450 mins.
73 °C i 15 mins.

Tekst


En vel humlet Bock ;-) Skal den passe til stilarten, så skal humlen nok halveres.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
19 juni 2021 - 12:30 til 17:00
Lokalafdeling Horsens
19 juni 2021 - 13:00 til 17:00
Lokalafdeling Halsnæs
19 juni 2021 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Aalborg
19 juni 2021 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Frederikshavn
24 juni 2021 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Fredericia
24 juni 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Skanderborg
25 juni 2021 - 17:30 til 23:59
Lokalafdeling Holstebro
25 juni 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Bornholm
26 juni 2021 - 14:00 til 19:00
Lokalafdeling Roskilde
26 juni 2021 - 16:00 til 20:00
Lokalafdeling Rødovre