Knækbrød med mask


Print

Skrevet af: Morten Bressendorff Schmidt, 19. Oct 2019 (Senest opdateret: 19. Oct 2019)

Knækbrød med mask er meget let at lave og virkeligt velsmagende. Vores opskrift tager ca. 15-20 minutter i forberedelse, og omkring 20-25 minutter i ovnen.

En portion af det vi har lavet
En portion af det vi har lavet

Nu kommer det så

Ingredienser

150 g malt fra ølbrygningen

150 g hvedemel

50 g rapsolie

1 tsk salt

1 tsk bagepulver

1/2 dl græskar-kerner

1/2 dl solsikke-kerner

Omkring 1 dl vand (tilpas selv)

Drys med groft salt

Tilberedning

Bland alle ingredienserne sammen og kom vand i lidt efter lidt. Dejen skal være våd og klistret.

Derefter kommes den på et stykke bagepapir og et andet stykke bagepapir lægges ovenpå. Rul knækbrødet ud imellem de 2 stykker bagepapir. Jo tyndere, jo bedre. Mængden passer normalt til størrelsen af en almindelige bagerist/plade.

Tag det øverste stykke bagepapir af og skær dejen ud i passende stykker med en pizzaskærer. Vi laver dem normalt små til snacks, sådan 2-3 cm på begge sidder.

Drys med groft salt. Pas på det ikke bliver for meget.

Bag knækbrødet ved 180 grader i ca. 20-25 minutter - indtil det er gyldent og sprødt. Tag knækbrødet ud og lad det afkøle på en rist.

Opbevares bedst i en lufttæt beholder, for at sikre sprødheden.

Velbekomme

Mvh

Brygbaren.DK

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
13 november 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Maribo
14 november 2019 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev
14 november 2019 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Ribe
15 november 2019 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg
15 november 2019 - 18:00 til 00:00
Lokalafdeling Thisted
15 november 2019 - 18:30 til 23:59
Lokalafdeling Fjerritslev
15 november 2019 - 19:00 til 21:30
Lokalafdeling Slagelse
16 november 2019 - 10:00 til 18:00
Region København
16 november 2019 - 12:00 til 17:00
Lokalafdeling København
16 november 2019 - 12:00 til 18:00
Lokalafdeling Ballerup